Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Jump ‘N live

Jump ‘N live
Στο Half Note Jazz Club, συναντάμε τους Jump ‘N την καλύτερη και πιο ζωντανή jump band στην Ευρώπη…

Ακολουθώντας τα βήματα του Louis Jordan και των άλλων κλασικών του jump swing και του R&B , η Jump  band κατέκλυσε την Αμερική αμέσως μετά τον πόλεμο και εξαπλώθηκε στα πέρατα του κόσμου ως ροκ εν ρολ.

Οι Jump n’ Jive από την Ολλανδία αναβιώνουν σε πραγματικό χρόνο όλο το κλίμα που καταγράφεται στη μουσική καλλιτεχνών όπως οι Andrews Sisters, ο Fats Domino, ο Ray Charles κ.ά. με τρόπο εκρηκτικό: ο τραγουδιστής Bert Vrieling και τρεις τραγουδίστριες με έναν tap dancer μπροστά και ένα ρυθμικό σχήμα με πνευστά, κιθάρα και όργανο hammond αποτελούν τους Jump n’ Jive.

Ο Vrieling, έμπειρος ροκ εν ρολ περφόρμερ, έδεσε μαζί τους στα eighties και έκτοτε το γκρουπ έχει κάνει αρκετά χορευτικά άλμπουμ και έχει περιοδεύσει όλη τη Ευρώπη μαζί με μορφές όπως ο Ray Charles ή ο Fats Domino. Το ρεπερτόριο των Jump n’ Jive εκτείνεται σε όλο το φάσμα του σουίνγκ και  του ρυθμ εντ μπλουζ, περιλαμβάνοντας επιλεγμένα doo-wop τραγούδια και μπαλάντες, σε μια εκπληκτική – και, σαφώς, εκρηκτική – μείξη κλασικών ποπ και τζαζ στάνταρντς. Με μια τέτοιο γκρουπ στη σκηνή , κανείς δεν μένει ασυγκίνητος!

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Rous επιστρέφει για ένα live στο Faust
03.01.2017 13:46
Μετά το πρώτο δυναμικό live στο FAUST, o Rous επιστρέφει για ακόμα μια εκρηκτική βραδιά, που σηματοδοτεί την έναρξη της περιοδείας του, με αφορμή το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.
Οι Μπλε live στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
29.12.2016 12:53
Η Τέχνη Εντός παρουσιάζει τους Μπλε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στη Θεσσαλονίκη.
Η Μελίνα Κανά για δύο μοναδικά live στην Θεσσαλονίκη
15.12.2016 13:42
Μετά το πρώτο εκρηκτικό διήμερο στη Βεντέτα Live Stage, η Μελίνα Κανά επιστρέφει στη φιλόξενη σκηνή της Βεντέτας για δύο ακόμα εμφανίσεις την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου!
Η Angelika Dusk live στο Troubar
24.05.2016 14:46
Η Angelika Dusk, η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στο Troubar για ένα εκρηκτικό live!
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.