Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Jump ‘N live

Jump ‘N live
Στο Half Note Jazz Club, συναντάμε τους Jump ‘N την καλύτερη και πιο ζωντανή jump band στην Ευρώπη…

Ακολουθώντας τα βήματα του Louis Jordan και των άλλων κλασικών του jump swing και του R&B , η Jump  band κατέκλυσε την Αμερική αμέσως μετά τον πόλεμο και εξαπλώθηκε στα πέρατα του κόσμου ως ροκ εν ρολ.

Οι Jump n’ Jive από την Ολλανδία αναβιώνουν σε πραγματικό χρόνο όλο το κλίμα που καταγράφεται στη μουσική καλλιτεχνών όπως οι Andrews Sisters, ο Fats Domino, ο Ray Charles κ.ά. με τρόπο εκρηκτικό: ο τραγουδιστής Bert Vrieling και τρεις τραγουδίστριες με έναν tap dancer μπροστά και ένα ρυθμικό σχήμα με πνευστά, κιθάρα και όργανο hammond αποτελούν τους Jump n’ Jive.

Ο Vrieling, έμπειρος ροκ εν ρολ περφόρμερ, έδεσε μαζί τους στα eighties και έκτοτε το γκρουπ έχει κάνει αρκετά χορευτικά άλμπουμ και έχει περιοδεύσει όλη τη Ευρώπη μαζί με μορφές όπως ο Ray Charles ή ο Fats Domino. Το ρεπερτόριο των Jump n’ Jive εκτείνεται σε όλο το φάσμα του σουίνγκ και  του ρυθμ εντ μπλουζ, περιλαμβάνοντας επιλεγμένα doo-wop τραγούδια και μπαλάντες, σε μια εκπληκτική – και, σαφώς, εκρηκτική – μείξη κλασικών ποπ και τζαζ στάνταρντς. Με μια τέτοιο γκρουπ στη σκηνή , κανείς δεν μένει ασυγκίνητος!

 

Σχετικές ειδήσεις
Η πορτογαλέζα Κριστίνα Μπράνκο live στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης
28.07.2016 11:42
Το Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης θα πλημμυρίσει ήχους φάντο με την εκπληκτική φωνή της Πορτογαλέζας ερμηνεύτριας Cristina Branco, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30.
Η Angelika Dusk live στο Troubar
24.05.2016 14:46
Η Angelika Dusk, η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στο Troubar για ένα εκρηκτικό live!
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Η Angelika Dusk live στην Σφίγγα
10.05.2016 14:03
Η Angelika Dusk, δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στην Σφίγγα για ένα εκρηκτικό live, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.
Οι Imitate your mother live στο Faust
17.12.2015 16:35
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, για ένα ακόμα εκρηκτικό live.