Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Tο Star Wars Academy έρχεται στο The Mall Athens

Tο Star Wars Academy έρχεται στο The Mall Athens

16 χρόνια μετά την τελευταία επαφή με το σύμπαν του George Lucas, το «Star Wars» επιστρέφει δια χειρός J.J. Abrams και «Η Δύναμη Ξυπνάει» στις ελληνικές αίθουσες από τις 24 Δεκεμβρίου 2015.

 

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον δημιουργό ενός πολύ μακρινού σύμπαντος, που κατάφερε μέσα σε κάτι λιγότερο από 40 χρόνια να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στον κόσμο, ο J.J. Abrams βουτάει στον γοητευτικά σκοτεινό κόσμο του Star Wars, με νέους πρωταγωνιστές αλλά και με τους βετεράνους που έχουν συνδεθεί με το σύμπαν των ταινιών (Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher).

 

Έτσι, λίγο πριν και παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας, το Star Wars Academy έρχεται στο The Mall Athens στις 19-20 και 26-27 Δεκεμβρίου από την Feelgood. Οι μικροί φίλοι του Star Wars θα μπορέσουν να μάθουν να πολεμούν όπως οι θρυλικοί Jedi μέσα από μισάωρα μαθήματα με Jedi Master, εξουσιοδοτημένο από την Lucasfilm.

 

Επιπλέον, σε συνεργασία με το IGN Greece (http://gr.ign.com/) και την CD Media, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν ελεύθερα τα βιντεοπαιχνίδια "Twilight of the Empire" και "Rise Against the Empire" του Disney Infinity 3.0, ενώ μετά την κυκλοφορία της ταινίας θα υπάρχει διαθέσιμο και το "Force Awakens" για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

 

Όσο για τους ενήλικους fans του σύμπαντος Star Wars, θα μπορέσουν επίσης να πάρουν το Jedi πτυχίο τους σε ένα μοναδικό και ειδικό session που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου μέσω κλήρωσης στο IGN Greece. 

 

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε στην «Δύναμη που Ξυπνάει»;

Σχετικές ειδήσεις
Star Wars - Η Δύναμη ξυπνάει
20.09.2016 11:00
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την Σειρά: Disney / Star Warsκυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο με τίτλο, Η Δύναμη ξυπνάει σε μετάφραση Βάσιας Τζανακάρη.
Τα Star Wars Stories επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο»
17.05.2016 10:31
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Star Wars Stories, που αγαπήθηκε από τα παιδιά, επιστρέφει τα 2 τελευταία Σάββατα του Μαΐου στον Ελληνικό Κόσμο.
Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars
28.04.2016 10:33
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.
Star Wars Stories στον Ελληνικό Κόσμο!
12.01.2016 09:49
Ο μακρινός γαλαξίας του Star Wars μεταφέρεται στον «Ελληνικό Κόσμο»! Τόσο οι μικροί μας φίλοι, όσο και οι θαυμαστές κάθε ηλικίας των Star Wars θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ιππότη Τζεντάι που κρύβουν μέσα τους, να θαυμάσουν συλλεκτικά παιχνίδια και τα ελληνικά συλλεκτικά κόμιξ «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν το 1977, να δουν από κοντά το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους, που υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην αυθεντική τριλογία και αυθεντικά φιλμ της ταινίας.
Ο Πόλεμος των Άστρων - Μαχητικά σε δράση
15.12.2015 10:12
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την σειρά Disney / Star Wars κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο. Ο Πόλεμος των Άστρων. Μαχητικά σε δράση σε μετάφραση της Μάρως Ταυρή.