Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Μόλις Χθες: Η Αλέκα Κανελλίδου ζωντανά στο Half Note

Μόλις Χθες: Η Αλέκα Κανελλίδου ζωντανά στο Half Note

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια. H βελούδινη φωνή της, βαθιά, ερωτική και βραχνή, παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Για έξι βραδιές, από την Παρασκευή 18 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, θα έχουμε την τύχη να την απολαύσουμε στην ιστορική σκηνή του Half Note, έναν ατμοσφαιρικό χώρο που της ταιριάζει απόλυτα.

 

Στις νέες της εμφανίσεις, η Αλέκα Κανελλίδου θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Μόλις χθες», έχοντας στο πλευρό της ένα νέο κουαρτέτο , με τον Τάκη Φαραζή να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση. Με την αξεπέραστη φωνή της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με υπέροχα τραγούδια, γνωστά και πιο άγνωστα, από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και με αναπάντεχες διασκευές ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα με αμερικάνικα στάνταρντ, χωρίς να λείπουν και οι εκπλήξεις από το χώρο της τζαζ. Προσωπικές εξομολογήσεις, έντονα συναισθήματα και αγαπημένα τραγούδια με διαχρονική αξία, που μοιάζουν σαν να γράφτηκαν… μόλις χθες.

Σχετικές ειδήσεις
Η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Σπανός στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
20.02.2017 14:02
Η Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον Γιάννη Σπανό τις Παρασκευές του Μαρτίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Η Deitra Farr και ο Matthew Skoller με την μπάντα του στο Half Note
25.01.2017 17:18
Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον της Zora Young που προέκυψε μόλις χθες (24/1) την ανάγκασε να μας ενημερώσει ότι αδυνατεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις προγραμματισμένες συναυλίες της στο Half Note με τον Matthew Skoller. 
H Αλέκα Κανελλίδου στο Φουγάρο του Ναυπλίου
06.07.2016 13:36
Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία και μοναδική συναυλία στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 16 Ιουλίου.
Η Αλέκα Κανελλίδου με καλεσμένο τον Δάκη στο Sirocco's Club
18.05.2016 15:07
Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή επιστρέφει δριμύτερη με νέες εμφανίσεις και ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Sirocco’s Club για να μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Εκλεκτός καλεσμένος ο Δάκης.
Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει με το
04.04.2016 15:00
Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει στο Half Note συνεχίζοντας τις θριαμβευτικές εμφανίσεις της με το εξαιρετικό πρόγραμμα «Μόλις Χθες».