Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους από το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη

Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους από το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη μας καλεί και φέτος να αγοράσουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα, για μεγάλους και μικρούς, από το Πωλητήριό του.

 

Εκεί θα βρείτε γούρια 2016, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες και παιδικά παιχνίδια που δημιούργησαν οι συνεργάτες του Πωλητηρίου. Δημιουργίες ξεχωριστές, με έντονα καλλιτεχνικα στοιχεία, εορταστική διάθεση και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Καλά Χριστούγεννα από το Μουσείο Μπενάκη

 

Όλα τα αντικείμενα είναι διαθέσιμα στα Πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη, αλλά και στο e-shop.

 

Μην ξεχάσετε αυτές τις γιορτές, να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μια ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ του Μουσείου Μπενάκη! Με τη συνδρομή αυτή, αποκτούν δωρεάν είσοδο όλο τον χρόνο για δύο άτομα στις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του μουσείου, εκπτώσεις στα πωλητήρια, τις εκδόσεις και τα καφέ στο Κεντρικό κτήριο και το κτήριο της οδού Πειραιώς, καθώς και συμμετοχή σε ειδικά προγράμματα και ξεναγήσεις. Κάθε ενεργοποίηση εορταστικής κάρτας δώρου, παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης στην κατηγορία Οικογενειακού Μέλους, χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Δείτε το εορταστικό ωράριο των Πωλητηρίων εδώ

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικα δώρα από το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου!
22.12.2016 14:31
Φέτος τα Χριστούγεννα επισκεφθείτε το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου και κάντε τη διαφορά στις αγορές σας. Σας περιμένουν μοναδικές και πρωτότυπες προτάσεις για δώρα μικρά και δώρα μεγάλα εμπνευσμένα από το Θέατρο, τους καλλιτέχνες και τις παραστάσεις του.
Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
15.12.2016 15:11
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης οργανώνει ενδιαφέροντα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους.
Χριστουγεννιάτικα δώρα και φέτος από το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη
05.12.2016 14:30
Το Μουσείο Μπενάκη, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις γιορτές, μας καλεί και φέτος να αγοράσουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα, για μεγάλους και μικρούς, από το Πωλητήριό του.
Πασχαλινά δώρα 2016 στο Μουσείο Μπενάκη
19.04.2016 14:21
Το Μουσείο Μπενάκη μας καλεί και φέτος να αγοράσουμε Πασχαλινά δώρα από το Πωλητήριό του. Θα βρείτε λαμπάδες, στεφάνια, διακοσμητικά και κατασκευές που δημιούργησαν οι συνεργάτες του Πωλητηρίου. Δημιουργίες ξεχωριστές, με έντονα καλλιτεχνικά στοιχεία, ανοιξιάτικη διάθεση και πασχαλινή ατμόσφαιρα.
Το As One και στα Πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη
04.03.2016 11:40
Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα "AS ONE" που συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός ΝΕΟΝ και το ΜΑΙ, έχει ετοιμάσει και θα διαθέτει συλλεκτικά αντικείμενα με τον λογότυπο του προγράμματος "AS ONE".