Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Το Photometria Festival ταξιδεύει στη Ρουμανία

Το Photometria Festival ταξιδεύει στη Ρουμανία

Το Photometria Festival συμμετέχει στην 2η συνάντηση του “Industry Days” που θα πραγματοποιηθεί 8-13 Δεκεμβρίου στην Πόλη Brasov της Ρουμανίας και θα παρευρεθούν πάνω από 8 διοργανωτές Ευρωπαϊκών Φωτογραφικών Φεστιβάλ.

 

Την αποστολή του Photometria – International Photography Festival θα εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Παπουτσής (Πρόεδρος του Photometria Festival) και η Φωτεινή Παπαχατζή (Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του φεστιβάλ). Από τα δυο μέλη θα γίνει παρουσίαση του Photometria Festival  καθώς και η ανάλυση ενός σχεδίου δράσεων και συνεργασιών με σημαντικές διοργανώσεις άλλων χωρών.

 

Τις 5 ημέρες των συναντήσεων θα συζητηθούν οι προοπτικές της ανάπτυξης και καθιέρωσης ενός δικτύου Ευρωπαϊκών φεστιβάλ φωτογραφίας, δουλεύοντας σε μικρές ομάδες και υλοποιώντας ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των διοργανώσεων διαφορετικών χωρών. Στην 2η συνάντηση του δικτύου θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τις εξής χώρες: Ρουμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Σουηδία, Ισπανία, Σλοβακία, Ελλάδα, Νορβηγία.

 

Σχετικές ειδήσεις
Το Φεστιβάλ Μηδέν ταξιδεύει στη Μόσχα
08.11.2016 12:29
Το Video Art Μηδέν ταξιδεύει για άλλη μια φορά στο International Video Art Festival Now&After, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για τη βιντεοτέχνη στη Ρωσία, για να παρουσιάσει την ενότητα Exoticising/Exoticised, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στην Καλαμάτα τον περασμένο Ιούλιο, σε επιμέλεια της Σοφίας Γρηγοριάδου.
Photometria Festival: Η έκθεση Home στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων
03.06.2016 17:17
Το Photometria Festival εγκαινιάζει την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 την έκθεση φωτογραφίας, με θεματική το Σπίτι, στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων.
To Photometria στην 3η συνάντηση του Ευρωπαϊκού δικτύου φωτογραφικών φεστιβάλ στην Ρουμανία
19.04.2016 10:28
To Photometria - Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας θα βρεθεί στην 3η συνάντηση του Ευρωπαϊκού δικτύου φωτογραφικών φεστιβάλ στην Ρουμανία.
Home: Ξεκίνησε ο διαδικτυακός διαγωνισμός του Photometria Festival
04.04.2016 14:41
Ανακοινώθηκε η έναρξη του διαδικτυακού διαγωνισμού φωτογραφίας του Photometria - International Photography Festival 2016 με θέμα "Home".
Photometria Festival 2016: Το
26.02.2016 15:26
Η θεματική της 8ης κατά σειρά διοργάνωσης του Photometria Festival φέρει τον τίτλο "Home", για την οποία φωτογράφοι από 11 χώρες (Σουηδία, Καναδάς, ΗΠΑ, Κίνα, Τουρκία, Ουαλία, Βραζιλία, Ελλάδα, Ουκρανία, Αλβανία, Ισπανία), παρουσιάζουν την δουλειά τους 1-12 Ιουνίου στα Ιωάννινα.