Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Το Photometria Festival ταξιδεύει στη Ρουμανία

Το Photometria Festival ταξιδεύει στη Ρουμανία

Το Photometria Festival συμμετέχει στην 2η συνάντηση του “Industry Days” που θα πραγματοποιηθεί 8-13 Δεκεμβρίου στην Πόλη Brasov της Ρουμανίας και θα παρευρεθούν πάνω από 8 διοργανωτές Ευρωπαϊκών Φωτογραφικών Φεστιβάλ.

 

Την αποστολή του Photometria – International Photography Festival θα εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Παπουτσής (Πρόεδρος του Photometria Festival) και η Φωτεινή Παπαχατζή (Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του φεστιβάλ). Από τα δυο μέλη θα γίνει παρουσίαση του Photometria Festival  καθώς και η ανάλυση ενός σχεδίου δράσεων και συνεργασιών με σημαντικές διοργανώσεις άλλων χωρών.

 

Τις 5 ημέρες των συναντήσεων θα συζητηθούν οι προοπτικές της ανάπτυξης και καθιέρωσης ενός δικτύου Ευρωπαϊκών φεστιβάλ φωτογραφίας, δουλεύοντας σε μικρές ομάδες και υλοποιώντας ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των διοργανώσεων διαφορετικών χωρών. Στην 2η συνάντηση του δικτύου θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τις εξής χώρες: Ρουμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Σουηδία, Ισπανία, Σλοβακία, Ελλάδα, Νορβηγία.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η έκθεση Photometria Awards «Home» στην Αθήνα
15.12.2016 12:25
Το Photometria - International Photography Festival και ο χώρος τέχνης Μελάνυθρος παρουσιάζουν την φωτογραφική έκθεση με θέμα την "Home", η οποία αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Photometria International Photography Festival 2016. H έκθεση εγκαινιάστηκε στα Ιωάννινα τον Ιούνιο του 2016 και ταξιδεύει σε 13 πόλεις στην Ελλάδα.
Το Φεστιβάλ Μηδέν ταξιδεύει στη Μόσχα
08.11.2016 12:29
Το Video Art Μηδέν ταξιδεύει για άλλη μια φορά στο International Video Art Festival Now&After, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για τη βιντεοτέχνη στη Ρωσία, για να παρουσιάσει την ενότητα Exoticising/Exoticised, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στην Καλαμάτα τον περασμένο Ιούλιο, σε επιμέλεια της Σοφίας Γρηγοριάδου.
Photometria Festival: Η έκθεση Home στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων
03.06.2016 17:17
Το Photometria Festival εγκαινιάζει την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 την έκθεση φωτογραφίας, με θεματική το Σπίτι, στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων.
To Photometria στην 3η συνάντηση του Ευρωπαϊκού δικτύου φωτογραφικών φεστιβάλ στην Ρουμανία
19.04.2016 10:28
To Photometria - Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας θα βρεθεί στην 3η συνάντηση του Ευρωπαϊκού δικτύου φωτογραφικών φεστιβάλ στην Ρουμανία.
Home: Ξεκίνησε ο διαδικτυακός διαγωνισμός του Photometria Festival
04.04.2016 14:41
Ανακοινώθηκε η έναρξη του διαδικτυακού διαγωνισμού φωτογραφίας του Photometria - International Photography Festival 2016 με θέμα "Home".