Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις λέξεις: Pokito a Poko!

Τρεις λέξεις: Pokito a Poko!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ιntershow μας φέρνει του Ισπανούς Chambao. Με νέο album, το συγκρότημα που κατέκτησε κριτικούς και κοινό, έρχεται με τον αέρα του καλύτερου εκπρόσωπου του «flamenco chill».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ιntershow μας φέρνει του Ισπανούς Chambao. Με νέο album, το συγκρότημα που κατέκτησε κριτικούς και κοινό, έρχεται με τον αέρα του καλύτερου εκπρόσωπου του «flamenco chill».

Το τραγούδι από το ομώνυμο τρίτο άλμπουμ τους, έχει ήδη γίνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στο ελληνικό κοινό, παραμένοντας πολλές εβδομάδες στο top 20 πολλών ραδιοφωνικών σταθμών μετά την κυκλοφορία του.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου οι Chambao έρχονται στο Gagarin, αφού πρώτα έχουν κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους δίσκου, θα ξεκινήσουν ευρωπαϊκή περιοδεία , συμπεριλαμβάνοντας φυσικά την Ελλάδα, αλλά όχι μόνο την Αθήνα. Στις 18 Νοεμβρίου θα βρεθούν και στη Θεσσαλονίκη για μία συναυλύα με τη συνεργασία του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιεί φέτος μεγάλο αφιέρωμα στον σύγχρονο Ισπανικό Κινηματογράφο.

Κύριο και σημαντικό χαρακτηριστικό των Ισπανών Chambao είναι ο συνδυασμός και οι μίξεις διαφορετικών μουσικών ειδών. Φλαμένκο με ηλεκτρονική μουσική κλασικά, αλλά και το δικό τους ιδιαίτερο προσωπικό στυλ. Μια μουσική «ισπανική» και κοσμοπολίτικη.

Η Cesaria Evora και ο Ricky Martin είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που τραγούδησαν μαζί τους πάνω στη σκηνή .

Οι Chambao πάνω απ’ όλα χρησιμοποιούν τη μουσική για να δώσουν νόημα στη ζωή. Στη ζωή με τους άλλους, στη ζωή των άλλων. «Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις πράγματα που δεν έχουν αξία, αξία ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site των Chambao: http://www.chambao.es/

Info
Chambao Live
Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 21.00
Gagarin, Λιοσίων 205, τηλ. 210 8547602
Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis και στην i-ticket (http://www.i-ticket.gr/, τηλ. 210 6786000, 8011160000
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ στην προπώληση
35 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Λέκκας και η Σαλίνα Γαβαλά στο Half Note Jazz Club
12.01.2017 15:40
Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR. Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Σεργιάνι στις γειτονιές της Ελλάδας… με τρεις χορωδίες στη Σύρο
13.07.2016 12:09
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Κηπάριο της Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, τρεις χορωδίες από το Άργος, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.