Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ζωντανοί Νεκροί live στο Fix Factory of Sound

Οι Ζωντανοί Νεκροί live στο Fix Factory of Sound

Οι Ζωντανοί Νεκροί έρχονται live στο Fix Factory of Sound την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

 

Ήταν μόνο πριν από λίγους μήνες που οι Ζωντανοί Νεκροί ανακοίνωσαν την επανένωσή τους και την επερχόμενη κυκλοφορία του Δεύτερου Τόμου. Μέσα σε ένα πολυτάραχο 2015 για τους ίδιους και τη χώρα, το θρυλικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το EP “Πάσα Ντουμάνια / Παραισθήσεις”, και έκανε μερικές από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έγιναν ποτέ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας ασφυκτικά όλους τους συναυλιακούς χώρους που τους φιλοξένησαν.

 

Και ερχόμαστε στο σήμερα… λίγο πριν το 2016, με τους ΖΝ στο studio να συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις για τον Δεύτερο Τόμο, και να γυρνάνε όλη την Ελλάδα διαδίδοντας την επιστροφή του αληθινού, βρώμικου ΖΝ rap, που τόσες γενιές αγαπήσανε. Αποκορύφωμα αυτού του πρώτου κύκλου της επιστροφής τους, είναι οι δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (Fix Factory) και Αθήνα (Fuzz), στις 4 και 11 Δεκεμβρίου 2015 αντίστοιχα. Δύο live που έρχονται να κλείσουν το κεφάλαιο “Πάσα Ντουμάνια/Παραισθήσεις” και να σηματοδοτήσουν την αντίστροφή μέτρηση για την μεγάλη εποχή του Δευτέρου Τόμου.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Thievery Corporation live στο Fix Factory of Sound Open Air
07.02.2017 10:16
Οι Αμερικανοί Thievery Corporation, ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! Το σχήμα των Rob Garza και Eric Hilton θα βρεθεί για μία μοναδική συναυλία την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound Open Air!
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Fix Factory of Sound
15.12.2016 16:26
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound, για τέσσερις εμφανίσεις Χωρίς εξηγήσεις.
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Fix Factory of Sound
29.09.2016 11:51
Ο Κωστής Μαραβέγιας, με… παρέα το νέο δίσκo του «Κατάστρωμα», μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και στο Fix Factory of Sound, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.
Οι God is An Astronaut live στο Fix Factory of Sound
15.09.2016 14:40
Οι Ιρλανδοί post-rockers God Is An Astronaut θα πραγματοποιήσουν μία μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη!