Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Dusk live @ Death Disco

Dusk live @ Death Disco

Ο χειμώνας έρχεται να τραβήξει την αυλαία του για την DUSK στον εναλλακτικό underground χώρο του Death Disco, όπου  ξόρκια &  πνεύματα κυκλοφορούν & συναντούνται ελεύθερα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015. Πέραν των κομματιών του δίσκου της ,το νεογέννητο “Dolphin“ & νέες διασκευές αγαπημένων της “σταθμών” θα μας παρουσιάσει & το επερχόμενο single της σε συνεργασία με τον Greggy K. , “Slipping Beauty”.

 

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “ What are the chances ?“, από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε, τον Απρίλιο του 2014 .

 

Στη συνέχεια, στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της, ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές & φεστιβάλ τις οποίες συνεχίζει έκτοτε .

 

Το single της “Dolphin”, σε παραγωγή του Greggy K., κυκλοφόρησε τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του  καλοκαιριού.

 

Αυτόν τον μήνα αναμένεται και η ανεπίσημη κυκλοφορία του “Slipping Beauty” , κομμάτι το οποίο γεννήθηκε & ηχογραφήθηκε σε μια στιγμή βαθύτερης  επικοινωνίας μεταξύ του Greggy K. & της DUSK.

 

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :

Matina Sous Peau: βιολί , synth , φωνητικά

Πάνος Καλκανάς: ηλεκτρική κιθάρα , ukulele

Δαυίδ Μπρομοίρας: Μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Drums

Σχετικές ειδήσεις
Ο Drew McDowall live στο Death Disco
16.08.2016 11:45
H 3 Shades of Black παρουσιάζει τον Drew McDowall για ένα live στο Death Disco, μαζί με τους Panos Alexiadis, Nikos Kyriaopoulos και Stratos Bichakis.
Οι Follakzoid live στο Death Disco
09.08.2016 15:41
Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Death Disco τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Echo Train & DUSK live @ Death Disco
01.04.2016 15:12
Οι συνοδοιπόροι & αδελφοί Echo Train & DUSK συναντιούνται επισήμως για πρώτη φορά στην σκηνή του Death Disco τη Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ξορκίζοντας τον χειμώνα & χαιρετίζοντας τα φεγγάρια της Άνοιξης από κοινού, με σκοπό την κάθαρση & το ταξίδι.
Live για την υποστήριξη των αστέγων στο Death Disco
22.03.2016 13:26
Η ιστοσελίδα Contagiousness.gr γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 3 χρόνια δράσης και στήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί με τα Reflections οργανώνουν ένα φιλανθρωπικό live με σκοπό την ενίσχυση του «Προγράμματος Στήριξης Αστέγων» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Κλίμακα” στο Death Disco.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.