Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μπάμπης Στόκας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη μουσική σκηνή Ζυγός - Ακύρωση

Ο Μπάμπης Στόκας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη μουσική σκηνή Ζυγός - Ακύρωση

«Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε!» είχε πει με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Μπάμπης Στόκας 7 χρόνια πριν στην Πλάκα, κι εμείς τραγουδήσαμε μαζί του σε ένα κατεξοχήν λαϊκό πρόγραμμα- Ακύρωση

Από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μπάμπης Στόκας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, μας καλούν να τραγουδήσουμε και πάλι μαζί, χωρίς «ντροπές», σ’ έναν ιστορικό χώρο της Πλάκας, το Ζυγό, τη μπουάτ που κόσμησε την Αθηναϊκή νύχτα, τη μουσική σκηνή που αγάπησαν χιλιάδες φίλοι της καλής μουσικής.

Οι δύο ερμηνευτές μας θυμίζουν στο πρώτο μέρος τραγούδια που αγαπήσαμε, δικά τους αλλά και άλλων, και στο δεύτερο μέρος θα τραγουδήσουμε με μια φωνή λαϊκά τραγούδια που μιλούν απ’ ευθείας στις καρδιές μας.  

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές, με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο, αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Μαζί τους, τραγουδά η Φρόσω Στυλιανού.

Συντελεστές:

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

ΚΙΘΑΡΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ
ΜΠΑΣΟ: ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ: ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ- ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ- ΜΠΑΓΛΑΜΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΧΗΣ
ΝΤΡΑΜΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΩΝΗΣ
ΠΛΗΚΤΡΑ –ΠΙΑΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ: ΣΑΚΗΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ, ΦΑΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΔΟΥΡΗΣ


Όλες οι επόμενες παραστάσεις στον Ζυγό ακυρώνονται, διότι η μουσική σκηνή αναστέλλει τη λειτουργία της.


Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Στόκας live στο Hotel Ερμού
09.02.2017 16:47
Από 23 Φεβρουαρίου και για 4 παραστάσεις κάθε Πέμπτη, ο Μπάμπης Στόκας στο Hotel Ερμού, μαζί με δύο φρέσκα κορίτσια, την Angelica Dusk και τη Μικαέλα Δαρμάνη σε ένα διπλό πρόγραμμα καρδιάς.
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
24.11.2016 12:40
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης παρουσιάζουν, σε νέες εμφανίσεις τον Δεκέμβριο, το πιο απρόβλεπτο πρόγραμμα τους στο Club του Σταυρού Του Νότου.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Ανδριάνα Μπάμπαλη & Rous live @ Σφίγγα Music Theatre
24.02.2016 14:34
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Τα Σάββατα 5 και 12 Μαρτίου 2016 τους βρίσκουν στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα για ένα ξεχωριστό ταξίδι.