Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Max Pashm... Gypsy Folk-Punk Party

Max Pashm... Gypsy Folk-Punk Party
Μια δυνατή δόση Βαλκανικού gypsy/folk-punk πυροδοτημένη από ασυγκράτητα electro beat και ανατρεπτικό χιούμορ από το φαινόμενο της βρετανικής global dance σκηνής Max Pashm στο Fuzz Club στην Αθήνα και στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Εγκατεστημένος στο Brighton, ωστόσο μεγαλωμένος στην Ελλάδα, ο Max Pashm είναι ένας σύγχρονος μητροπολιτικός τσιγγάνος που επιτίθεται στο κάθε είδους κατεστημένο με ένα τρελό πανηγύρι με χάλκινα, μπουζούκι, κλαρίνο, τραγουδισμένα όλα σε διάφορες γλώσσες - και ελληνικά - και περασμένα μέσα από ένα blender με punk, ska, hip hop και rock ανακλαστικά. Μαζί του, και στη live μπάντα που ανασταίνει και νεκρούς στα club της Βρετανίας, βιρτουόζοι της klezmer, gypsy και ελληνικής παράδοσης, ο Γιώργος Κυπραίος στο μπουζούκι, ο Merlin Shepherd στο κλαρινέτο και η Polina Shepherd στο τραγούδι και το πιάνο .

Μαζί του, στη μπάντα που ανασταίνει και νεκρούς στα club της Βρετανίας, οι βιρτουόζοι της  gypsy, klezmer  και ελληνικής παράδοσης, ο Γιώργος Κυπραίος στο μπουζούκι, ο Merlin Shepherd στο κλαρινέτο και η Polina Shepherd στο τραγούδι και το πιάνο. Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους cd το Never Mind The Balcans οι MASH PASHM μόνο το 2008 έδωσαν 40 συναυλίες σε 12 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Σχετικές ειδήσεις
Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!
09.02.2017 10:34
Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας...
Les Au Revoir live @ 38o River Party
04.08.2016 10:21
Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 συμμετέχουν στο line up του 38oυ River Party στο Νεστόριο, Καστοριάς (Youth Stage).
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.