Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Δηλώστε ενδιαφέρον για το 1ο TEDxKids@Ilissos!

Δηλώστε ενδιαφέρον για το 1ο TEDxKids@Ilissos!

To TEDxKids@Ilissos θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί 100 θεατές και να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών...

Στην εκδήλωση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί 12 Δεκεμβρίου στο PIERCE - The American College of Greece, παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με κοινό σημείο αναφοράς την ανταλλαγή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν για παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids) από τους χώρους της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας, της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας και της Τέχνης.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με θεματικές ενότητες όπως: Τεχνολογία, Περιβάλλον , Αναπηρία, Καλλιτεχνικά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Προκειμένου να συμμετέχετε στο 1ο TEDx για παιδιά στην Ελλάδα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Η φόρμα ενδιαφέροντος βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.tedxkidsilissos.com/tickets.html.

Η ομάδα του TEDxKids@Ilissos θα σας ενημερώσει στα τέλη Νοεμβρίου για τη συμμετοχή σας.

Σημαντική σημείωση:

Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Οι ομιλίες θα αποδίδονται ταυτόχρονα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Επίσης οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών ατόμων είναι ευπρόσδεκτοι!

Σε περίπτωση που συνεχίζετε να έχετε απορίες έχουμε δημιουργήσει την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να μάθετε τα πάντα!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@tedxkidsilissos.com, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο facebook.

Σχετικές ειδήσεις
«Τρισδιάστατα Ταξίδια» στο 2o TEDxKids@Ilissos
01.02.2017 11:56
Το 2o TEDxKids@Ilissos θα φιλοξενηθεί στο χώρο της OTE Academy, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, όπου με θέμα τα «Τρισδιάστατα Ταξίδια» θα ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο περιπέτειας και ανακάλυψης.
ΒατΡαπουνζέλ από το Θέατρο Ρετρό στο
01.11.2016 14:27
Το θεατρικό έργο για παιδιά ΒατΡαπουνζέλ, το οποίο βασίζεται στα παραμύθια των αδερφών Γκριμ, σας περιμένει στο «Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς» κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα στις 18.00!
«Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών»: Παιδική εκδήλωση στο Athenaeum - Κελάρι
14.10.2016 10:44
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και ο πολυχώρος Athenaeum - Κελάρι έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση «Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Athenaeum - Κελάρι.
Καλοκαιρινό Camp στο Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς
26.04.2016 12:12
Αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στο «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς» κάνουμε βουτιά στη θάλασσα της παγκόσμιας προφορικής παράδοσης, αφηγούμαστε μύθους, θρύλους, λαϊκά παραμύθια και γνωρίζουμε πολιτισμούς από κάθε γωνιά της γης.
29.03.2016 13:04
Το «Σπίτι των Παραμυθιών-Το Μουσείο Αλλιώς» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου οργανώνοντας έναν περίπατο στη γειτονιά του