Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Η Αγγέλω Σφέτσου live στο Γυάλινο Up Stage

Η Αγγέλω Σφέτσου live στο Γυάλινο Up Stage

Η Αγγέλω Σφέτσου, μια καλλιτεχνική παρουσία που με σταθερά και συνεπή βήματα εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια κι έχει σκοπό να μείνει, πλαισιωμένη από την ομάδα της, που αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς ανεβαίνουν στην σκηνή του UpStage για ένα μουσικό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Θα έχετε την ευκαιρία να την ακούσετε σε τραγούδια με ελληνικό χαρακτήρα αλλά κι ευρωπαϊκών καταβολών, τραγούδια Ελλήνων συνθετών, παλαιότερα αλλά και σύγχρονα καθώς κι  ακυκλοφόρητα, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο προσωπικό της δίσκο.

Μια παράσταση με ηλεκτροακουστικό χαρακτήρα, που έχει σκοπό να σας αποφορτίσει απ' όσα σας αγχώνουν, να διεγείρει συναίσθημα και διάθεση και να ομορφύνει την νύχτα μας με την αγγελική φωνή της.

Μαζί της:

Γιώργος Γουρζουλίδης: Πιάνο/ Ακορντεόν
Κώστας Μιχαλός: Κιθάρες
Μιχάλης Πορφύρης: Ηλεκτρικό Τσέλο
Σωκράτης Γανιάρης: Κρουστά/ Τύμπανα

Καλεσμένοι:
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης
Δημήτρης Μπαλάφας

Σχετικές ειδήσεις
Τάσος Γιαννίκος Quartet live στο Γυάλινο Up Stage
23.11.2016 10:12
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου οι Τάσος Γιαννίκος Quartet στο Γυάλινο - Up Stage σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική.
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Η Αγγέλω Σφέτσου και η Ευφροσύνη Γιαννή στο Ρυθμός Stage
16.02.2016 12:13
Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης τους εμφάνισης, η Ευφροσύνη Γιαννή και η Αγγέλω Σφέτσου επιστρέφουν στο "Ρυθμός Stage" μαζί με τους συνεργάτες τους, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 για να ανανεώσουν τη μουσική τους σύμπραξη.
Οι Les SkartOi! live στο Faust
12.01.2016 16:26
Οι Les SkartOi! 9Μελης Reggae – Ska μπάντα με 10ετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα, μετά από ένα άκρως δημιουργικό καλοκαίρι και μια δυναμική εμφάνιση στο Rockwave Festival, συνεχίζουν τον χειμερινό κύκλο εμφανίσεων τους στην Αθήνα και το Faust Bar - Theatre, όπου θα ακουστούν και τα κομμάτια του νέου τους ΕΡ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες!