Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Αγγέλω Σφέτσου live στο Γυάλινο Up Stage

Η Αγγέλω Σφέτσου live στο Γυάλινο Up Stage

Η Αγγέλω Σφέτσου, μια καλλιτεχνική παρουσία που με σταθερά και συνεπή βήματα εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια κι έχει σκοπό να μείνει, πλαισιωμένη από την ομάδα της, που αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς ανεβαίνουν στην σκηνή του UpStage για ένα μουσικό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Θα έχετε την ευκαιρία να την ακούσετε σε τραγούδια με ελληνικό χαρακτήρα αλλά κι ευρωπαϊκών καταβολών, τραγούδια Ελλήνων συνθετών, παλαιότερα αλλά και σύγχρονα καθώς κι  ακυκλοφόρητα, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο προσωπικό της δίσκο.

Μια παράσταση με ηλεκτροακουστικό χαρακτήρα, που έχει σκοπό να σας αποφορτίσει απ' όσα σας αγχώνουν, να διεγείρει συναίσθημα και διάθεση και να ομορφύνει την νύχτα μας με την αγγελική φωνή της.

Μαζί της:

Γιώργος Γουρζουλίδης: Πιάνο/ Ακορντεόν
Κώστας Μιχαλός: Κιθάρες
Μιχάλης Πορφύρης: Ηλεκτρικό Τσέλο
Σωκράτης Γανιάρης: Κρουστά/ Τύμπανα

Καλεσμένοι:
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης
Δημήτρης Μπαλάφας

Σχετικές ειδήσεις
Οι Παράξενες μέρες live στο Γυάλινο UpStage
18.01.2017 11:37
Οι “Παράξενες Μέρες” στο “Γυάλινο up stage” την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.
Η Μαρία Αναματερού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
02.12.2016 10:10
Η Μαρία Αναματερού, μας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο –Up Stage σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων...
Τάσος Γιαννίκος Quartet live στο Γυάλινο Up Stage
23.11.2016 10:12
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου οι Τάσος Γιαννίκος Quartet στο Γυάλινο - Up Stage σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική.
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.