Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

#mywindsmile: Ενισχύουμε τους «Φίλους του Παιδιού» και την «MDA Ελλάς»

#mywindsmile: Ενισχύουμε τους «Φίλους του Παιδιού» και την «MDA Ελλάς»

Λίγες μέρες έμειναν ως τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μία διοργάνωση που έχει εδραιωθεί στη συνείδηση όλων ως μια μεγάλη αθλητική και κοινωνική γιορτή.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου περισσότεροι από 43.000 δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση των αγώνων 5 & 10 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας  καθώς και της αυθεντικής διαδρομής των 42 χλμ. με αφετηρία τον Μαραθώνα.

Όλοι τους θα τρέξουν για καλό σκοπό, καθώς η WIND θα ενισχύσει οικονομικά τα σωματεία «MDA Ελλάς» & «Οι Φίλοι Του Παιδιού» για κάθε δρομέα που θα περάσει κάτω από την Αψίδα Αγάπης WIND που θα τοποθετηθεί στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας λίγο πριν τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο στάδιο .

Τον καλό σκοπό μπορούν να τον ενισχύσουν όλοι όμως, ακόμη και όσοι δεν τρέξουν, μέσα από την πρωτότυπη διαδραστική εμπειρία προσφοράς www.mywindsmile.gr

Όσοι ανεβάσουν μια χαμογελαστή φωτογραφία τους στην εφαρμογή θα βοηθήσουν να αυξηθεί το ποσό με το οποίο θα στηρίξει η WIND τα δύο σωματεία ενώ αν την ανεβάσουν και στο προφίλ τους στο Facebook χρησιμοποιώντας το hashtag #mywindsmile, το ποσό προς τα υποστηριζόμενα ιδρύματα θα αυξηθεί περισσότερο.

Λίγα λόγια για τα δύο ιδρύματα:

Το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1987 και είναι το πρώτο σωματείο που συστάθηκε στην Αττική με σκοπό την προστασία και τη φροντίδα, όχι μόνο του άρρωστου ή κακοποιημένου παιδιού, αλλά και του παιδιού που κάτω από το όριο της φτώχειας. Αναλυτική περιγραφή όλων των ενεργειών http://filoitoupediou.gr.

Η «MDA Ελλάς» ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Με τις δωρεές, τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του σωματείου, την εθελοντική προσφορά, συμβάλλουν όλοι στην κοινωνική ευαισθητοποίηση αλλά και στην κάλυψη βασικών αναγκών. Το έργο του σωματείου αναλυτικά: http://mdahellas.gr.

Επισκεφθείτε επίσης το www.wind.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas

Σχετικές ειδήσεις
Οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας μαγείρεψαν για την «Κοινωνική Στήριξη»
22.12.2016 11:37
Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας μετέτρεψαν για άλλη μια φορά την τέχνη της γαστρονομίας σε… Γεύμα Αγάπης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη», προκειμένου να προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016
17.05.2016 15:48
H πλέον επιτυχημένη διοργάνωση για τους λάτρεις των 2 τροχών πάει… Γκάζι και ο Τομέας Μηχανολογίας & Μεταφορών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει ως Υποστηρικτής, στη μεγαλύτερη γιορτή για τη μοτοσικλέτα και το scooter που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για 5η συνεχή χρονιά!
4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στο Mediterranean College
12.05.2016 10:50
Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Η πολιτισμική αξία του 11ου Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος»
06.04.2016 10:50
Τις μεγάλες αξίες και τη σπουδαιότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καθημερινότητα ανέδειξε για άλλη μια φορά ο φετινός, 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», με επίσημο χορηγό τεχνολογίας την LG Electronics Ελλάς (LG). Ο Mαραθώνιος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής με πάνω από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας να πλημμυρίζουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και η LG υποστήριξε δυναμικά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δραστηριότητες.