Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Φαίδρα, με την Κερασία Σαμαρά στην Αθηναΐδα

Φαίδρα, με την Κερασία Σαμαρά στην Αθηναΐδα

Ο Πολυχώρος Αθηναΐς παρουσιάζει στις 13 και 14 Νοεμβρίου, τη Φαίδρα, μία συναυλία υψηλών απαιτήσεων… ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο με τη μαγευτική φωνή της Κερασίας Σαμαρά.

Η αγαπημένη συναυλία που φιλοξενήθηκε σε διάφορους χώρους και ταξίδεψε μέχρι τη Ζυρίχη έρχεται για δύο βραδιές στην Αθηναίδα!

Όλες οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού ξαναζωντανεύουν μέσα από την υπέροχη  φωνή της Κερασίας Σαμαρά  και τις μουσικές μεταγραφές του Τάσου Καρακατσάνη.

Μία μοναδική ευκαιρία για το κοινό να σιγοτραγουδήσει και να συγκινηθεί ακούγοντας γνώριμες μελωδίες.

Αγαπημένα τραγούδια ρεμπέτικα, έντεχνα, επιθεωρησιακά αλλά και μεγάλα – αλησμόνητα τραγούδια της εικοσαετίας 1950 – 1970, κορυφαίων συνθετών μας, π.χ. Ζαμπέτα, Καλδάρα ,Μ. Θεοδωράκη και Μ. Χατζιδάκι ,χαρίζουν στο κοινό 90 λεπτά γεμάτα αξέχαστο ελληνικό τραγούδι.

Οι δυο καλλιτέχνες έχουν επιμεληθεί ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα τραγουδιών, με στόχο την ψυχαγωγία των θεατών.

Σας περιμένουμε όλους στο μουσικό μας ταξίδι που προορισμό έχει το γνήσιο ελληνικό τραγούδι του 20 αιώνα!

Η παράσταση κλείνει μ ένα αναπάντεχο φινάλε…

Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά μαζί με διάλειμμα 10 λεπτών.

Σχετικές ειδήσεις
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Η Yasmin Levy live στο Κατράκειο Θέατρο
03.06.2016 13:33
Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού Yasmin Levy έρχεται στην Αθήνα για μία μεγάλη συναυλία, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
Η Πριγκίπισσα της Σασσών, του Σπύρου Σαμάρα στο Θέατρο Παλλάς
19.05.2016 12:50
Η διάσημη κωμική οπερέτα του Σπύρου Σαμάρα «Η Πριγκίπισσα της Σασσών», γραμμένη ακριβώς πριν από έναν αιώνα, παρουσιάζεται ξανά μετά από 60 χρόνια σε συναυλιακή μορφή, από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων σε σύμπραξη με κορυφαίους σολίστ, την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 20.30 στο θέατρο Παλλάς.
2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο με τους Γιώργο Γουμενάκη & Γεράσιμο Χοϊδά
06.05.2016 15:08
O μαντολινίστας Γιώργος Γουμενάκης και ο τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, μας προσκαλούν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου σε μια μαγευτική διαδρομή με οδηγούς ιστορικά όργανα εποχής.