Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Zebra Tracks και Deaf Radio live στο Ρομάντσο

Zebra Tracks και Deaf Radio live στο Ρομάντσο

Με το τρίτο άλμπουμ "Waves" στα χέρια τους και νέο υλικό στο setlist, οι Zebra Tracks θα γεμίσουν με τους ήχους τους κάθε σημείο του Ρομάντσο, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Μαζί τους οι ολόφρεσκοι Deaf Radio, αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα νέα live acts της Αθήνας σε καινούργια σύνθεση .

Οι Zebra Tracks συνδυάζουν τους ήχους του post punk με το shoegaze. Το 2006 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, "Silicone Valley/Borealis Fallacia". Την επόμενη χρονιά ακολούθησε το ομώνυμο ΕΡ τους, ενώ το 2009 κυκλοφόρησαν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους “A Family Picture From...” από τη Sonic Playground. Η οικογενειακή αυτή φωτογραφία παίρνοντας τα εύσημα των κριτικών, εγκαινίασε μία δημιουργική περίοδο τριών χρόνων για τις Ζέβρες τόσο για προσωπικά projects όσο και για συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλάι σε ονόματα όπως οι Placebo, Faith No More, Unkle, Yeasayer, Kaiser Chiefs, A Place To Bury Strangers, The Levellers, The Subways, Long Blondes, No Age, Good Shoes, Television Personalities, The Chap κ.α. Το φθινόπωρο του 2011 οι Zebra Tracks κυκλοφόρησαν τα singles ‘Isabelle Creeps’ και ‘Bicycles’ ενώ το LP “Collective Guilt” από την ανεξάρτητη Limited Fanfare (Miami, FL) και την UNDO αναστάτωσε ευχάριστα θαυμαστές και κριτικούς το καλοκαίρι του 2012. Τον Μάϊο του 2014 κυκλοφόρησε το EP “Grains Of Sand”, προάγγελος του Waves, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την six d.o.g.s records.

Οι Deaf Radio είναι μια μπάντα απ’ την Αθήνα. Το όνομα τους απεικονίζει έναν πομπό χωρίς δέκτη, ένα κενό επικοινωνίας. Ηχητικά χαρακτηρίζονται από βαριές κιθάρες, ογκώδη τύμπανα σε συνδυασμό με ποπ και σκοτεινά φωνητικά. Παίζουν μαζί εδώ και 3 χρόνια, δίνοντας αρκετά live σε Αθήνα και επαρχία. Τον Μάιο του 2015, μπαίνοντας σε μια νέα περίοδο, με ανανεωμένο ήχο και παραγωγή, κυκλοφόρησαν το double-single "Down On Her Knees/No Hay Banda" το οποίο διατίθεται τόσο σε digital έκδοση , όσο και σε φυσική μορφή (CD) σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Το live τους στο Ρομάντσο θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση μετά την αλλαγή στη σύνθεση της μπάντας.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Radio Nowhere - Bruce Springsteen Tribute Band live στο Σταυρό του Νότου
23.01.2017 15:56
This is Radio Nowhere! Is there anybody alive out there? Η πρώτη και μοναδική ελληνική tribute band στη μουσική και τα τραγούδια του «αφεντικού» Bruce Spingsteen, επιστρέφει με το πρώτο της live για το 2017 στο club του Σταυρού του Νότου!
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.