Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Vivechrom χορηγός του TEDxLesvos

Η Vivechrom χορηγός του TEDxLesvos

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στηρίζει το TEDxLesvos που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί της Λέσβου το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με κεντρικό θέμα το «lim=+∞» (Όριο=+άπειρο).

Η προτροπή των διοργανωτών του TEDxLesvos να θέτουμε το όριο των προσπαθειών μας στο +άπειρο θα αποτελέσει την αφορμή για τους συμμετέχοντες να εκθέσουν τόσο τις εμπειρίες τους,  όσο και τις απόψεις τους σχετικά με τα όρια του ανθρώπινου νου. Θα έχουν την ευκαιρία να περιγράψουν πως αψήφησαν τα εμπόδια και ανέτρεψαν κάθε περιορισμό με απώτερο στόχο την πραγμάτωση του οράματός τους. Πως πλησίασαν το όριό τους, το + άπειρο.

Η Vivechrom, πιστή στη στρατηγική της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και υπέρμαχος της καινοτομίας, στέκεται δίπλα στο φετινό TEDxLesvos που έχει ως στόχο, μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων των συμμετεχόντων, τη γέννηση νέων, καινοτόμων ιδεών που θα οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα, σε ένα ελπιδοφόρο, φωτεινό & πολύχρωμο αύριο.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή την πρωτοβουλία της Λέσβου να είναι μέρος της παγκόσμιας κοινότητας διαμόρφωσης και ανταλλαγής ιδεών. Η συμμετοχή της Vivechrom ως χορηγός στο TEDxLesvos αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζουμε δράσεις που εστιάζουν σε νέες καινοτόμες δημιουργικές ιδέες που θα συμβάλουν σε ένα καλύτερο αύριο».

Στο TEDxLesvos θα συμμετάσχουν σημαντικοί ομιλητές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως Επιστήμη, Οικονομία, Τεχνολογία, Πολιτική, Περιβάλλον και Κοινωνία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους:

Γιώργος Τυρίκος Εργάς, Συγγραφέας, Ιδρυτικό μέλος ΜΚΟ "Αγκαλιά"
Γιώργος Κόρδας, Ερευνητής στη Πυρηνική Φυσική και τη Νανοθεραπεία
Στράτος Καμενής, Εμπορικός και Οικονομικός Αναλυτής - Διεθνολόγος
Νικήτας Κανάκης, Πρόεδρος Γιατρών του Κόσμου

Σχετικά με τη Vivechrom

Η Vivechrom, μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική  αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 220 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Vivechrom προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η Vivechrom, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα , το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σχετικά με τη AkzoNobel

Η AkzoNobel είναι εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των χρωμάτων και των επιχρισμάτων και κορυφαίος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων. Στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία αιώνων προμηθεύουμε βιομηχανίες και καταναλωτές παγκοσμίως με καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες τεχνολογίες, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεται. Με έδρα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας απασχολούμε 48.000 ανθρώπους σε  περισσότερες από 80 χώρες, ενώ στη γκάμα μας συμπεριλαμβάνονται γνωστά brands όπως Dulux, Sikkens, International, Eka και Vivechrom. Κατατασσόμαστε σταθερά ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης με δέσμευση να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο βιώσιμη και τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες.

Λίγα λόγια για το TEDxLesvos

Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα , που ξεκίνησε το 2009 και δίνει την δυνατότητα σε τοπικές ομάδες να διοργανώσουν στις πόλεις τους μη κερδοσκοπικά συνέδρια στα πρότυπα του TED. Στο TEDxLesvos, ομιλητές από την Μυτιλήνη και όχι μόνο, θα μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους για να εμπνεύσουν ή να δώσουν τροφή για σκέψη στο κοινό και όσους παρακολουθήσουν τις ομιλίες τους. Το TEDxLesvos είναι η πρώτη εκδήλωση TEDx, που πραγματοποιείται στο νησί της Λέσβου και διοργανώνεται από μια ομάδα εθελοντών. Είναι μια μη κερδοσκοπική εκδήλωση και έχει ως στόχο να φέρει την εμπειρία του TED στην Λέσβο και να αναδείξει ιδέες, που αξίζει να διαδοθούν.

Σχετικές ειδήσεις
Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
13.02.2017 10:57
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στηρίζει, από φέτος, ως Μεγάλος Χορηγός η COSMOTE TV, σταθερός αρωγός του ελληνικού πολιτισμού και κινηματογράφου.
Από καρδιάς Βενέτη: Δωρεάν προσφορά του ψωμιού κάθε μέρας σε άνεργους, πολύτεκνους και άπορους
15.12.2016 15:47
Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ στέκεται κι αυτή τη χρονιά στο πλάι των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας προσκαλεί στο Matala Festival 2016!
14.06.2016 13:36
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα είναι φέτος χορηγός, στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της νοτίου Ελλάδος.
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Η SOL χορηγός για 3η χρονιά στο TEDx Thessaloniki
15.04.2016 13:15
H 7η διοργάνωση του TEDx Thessaloniki ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη SOL να βρίσκεται στο Μ2 (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) και να εμπνέει τα «ελεύθερα πνεύματα» της πόλης.