Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συναντήσεις με μουσικούς: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο café του Ιανού

Συναντήσεις με μουσικούς: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο café του Ιανού

Η Τασούλα Επτακοίλη, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, στην πρώτη συνάντηση με μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ για τη νέα σεζόν, συνομιλεί με τη σπουδαία συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα . Ένας "μουσικός περίπατος" στη ζωή, τις μελωδίες, τις εκλεκτές συνεργασίες και τα μοναδικά soundtracks-γέφυρες μεταξύ Ανατολής και Δύσης της Ευανθίας.

 

Στον επίλογο, η Ευανθία μαζί με τους συνεργάτες της, θα χαρίσουν στο κοινό του ΙΑΝΟΥ ένα μουσικό πρόγραμμα-έκπληξη, με γνώριμες μουσικές και αγαπημένες φωνές – από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες της.

 

Έχει γράψει πανέμορφες μελωδίες, σάουντρακ για την τηλεόραση , τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες . Έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στον κινηματογράφο και το θέατρο. O δρόμος της... πάει πολύ, την εμπνέει. «Όταν περπατάω μου έρχονται πολλές εικόνες και ιδέες», έχει πει. Κάπως έτσι έγραψε την «Αλεξάνδρεια». Σαν περίπατος θα είναι και η κουβέντα της με την Τασούλα Επτακοίλη, στο πλαίσιο του κύκλου «Συναντήσεις με μουσικούς στο CAFE του ΙΑΝΟΥ», τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Μαζί θα «περιδιαβούν» τα μέρη που την καθόρισαν: από την Κάτω Αχαΐα Πατρών, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, και το Παρίσι, όπου σπούδασε στην Ecole Normale De Musique, μέχρι την Αθήνα του 2015. Συνέντευξη ή μουσική παράσταση; Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αλλά στην πραγματικότητα και τα δύο, αφού η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχει ετοιμάσει, για επίλογο, ένα πρόγραμμα-έκπληξη, με γνώριμες μουσικές και αγαπημένες φωνές – από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες της.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Συναντήσεις με μουσικούς στο cafe του Ιανού: Νατάσα Μποφίλιου
14.11.2016 15:51
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τη γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου για την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά στο Κηποθέατρο Παπάγου
26.08.2016 15:59
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά θα βρίσκονται στο Κηποθέατρο Παπάγου στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Συναντήσεις Με Μουσικούς: Η Γιώτα Νέγκα στο Café του Ιανού
06.04.2016 11:28
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 20:30, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα θα αφηγηθεί στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τη δικής της διαδρομή, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.