Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Stand up Comedy Magic στο Half Note

Stand up Comedy Magic στο Half Note

Ο Διονύσης Ατζαράκης η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Κωνσταντίνος Ρωμανός, δύο κωμικοί stand up και ένας μένταλιστ ενώνουν τις ιδιότητές τους αναδεικνύοντας τη μαγεία που κρύβεται μέσα στο stand up.

Γρήγοροι ρυθμοί, έξυπνες ατάκες, άφθονο γέλιο, θεαματικά τρικ και πολύ… μυστήριο, σε μια παράσταση έκπληξη που έρχεται να αναστατώσει τα Σάββατα το Half Note.

Ο Διονύσης Ατζαράκης μας μιλάει για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα παιδικά του χρόνια, τον πατέρα του, τα κόμπλεξ του, το ύψος του, τον Μπάτμαν και την πρώην του. Α, και για την Ελένη Φουρέιρα βεβαίως.

Η Χρύσα Κατσαρίνη σχολιάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τις ανασφάλειες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξένοι στην Ελλάδα (ναι δεν ακούγεται πολύ σαν κωμωδία , αλλά είναι, γιατί όλα αυτά τα περνάει μέσα από το δικό της φίλτρο…και είναι περίεργη κοπέλα)!

Ο Κωνσταντίνος Ρωμανός ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στην εξαπάτηση των θεατών (ψυχολογική, για να μην παρεξηγούμαστε). Είναι ο άνθρωπος αυτός που θα σε κάνει μέσα σε λίγα λεπτά να αμφισβητήσεις όλα όσα μέχρι τώρα θεωρείς δεδομένα, αλλά και να κλείσεις άμεσα ραντεβού με οφθαλμίατρο καθώς δεν θα μπορείς να εξηγήσεις αυτά που θα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου!

Οι τρεις τους συμπράττουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note και ανάμεσα σε όλα τα άλλα, θα προσπαθήσουν με ένα μεγαλειώδες νούμερο να καταρρίψουν το νόμο της βαρύτητας… Θα τα καταφέρουν;

Σχετικές ειδήσεις
Stand-up comedy night στο Πόλις
11.01.2017 10:03
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το «Πόλις» υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο*!
03.01.2017 11:34
Μετά από 3 sold out παραστάσεις ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφουν στην σκηνή του Coronet με την μοναδική Stand-Up Comedy παράσταση «Cineλθετε» την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Καλοκαιρινά ραντεβού με...stand up comedy στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος
27.05.2016 15:14
Οι κωμικοί Κώστας και Θανάσης Παπαγεωργίου μαζί με τον φοβερό Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν stand up comedy στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή του θεάτρου της Ακαδημίας Πλάτωνος, από τη 1 Ιουνίου 2016.
Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy στο Hub Events
05.05.2016 11:17
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 20:00 σας προσκαλούμε στην όγδοη και τελευταία φετινή συνάντηση του Hub Science, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της ομάδας Science Reactors με τίτλο «Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy». Ευγενική συμμετοχή: Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου.