Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός, του Στράτου Μαρκίδη

Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός, του Στράτου Μαρκίδη

Η Σπέντζος Φιλμ παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 την ταινία Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη.

 

Περίληψη:

 

Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει  την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.

 

Αγαπημένοι ήρωες που εκσυγχρονίστηκαν και έγιναν πρόσωπα της σημερινής πραγματικότητας σε μια αστεία και δροσερή κωμωδία .

 

Μέρος των γυρισμάτων της Ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

 

ΕΙΔΟΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

(Ι LOVE KARDITSA, ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ)

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΟ):

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ –ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

 

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ:

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ

 

ΗΘΟΠΟΙΟΙ :

Χ.ΡΩΠΑ, Κ.ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, Γ.ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, Ε.ΜΠΕΝΟΒΙΑ, Π.ΠΛΑΚΑ, Σ.ΠΟΥΛΗΣ, Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, Ε. ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, Π. ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, Β. ΚΑΒΟΥΡΑ.

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :

Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, Δ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Π.ΞΕΚΟΥΚΗΣ, Π. ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΣΟΜΜΕΡ

 

Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.

 

Παραγωγή: Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, MS Media, Spentzos Film, Maniatis SA

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Δ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΟΝΤΑΖ Κ.ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ Ν. ΤΣΙΦΟΡΟΥ – Π. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΕΝΑΡΙΟ Δ.ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ

ΗΧΟΣ Β.ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΗΝΙΚΑ Λ.ΚΑΛΔΑΡΑ  ΜΙΞΑΖ Κ.ΒΑΡΥΠΟΜΠΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Κ.ΦΥΣΕΚΗΣ – Α.ΘΑΝΟΥ   ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ν.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικές ειδήσεις
Ma Ma, με την Πενέλοπε Κρουζ
28.09.2016 13:49
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Ma Ma σε σκηνοθεσία του Χούλιο Μεντέμ με την Πενέλοπε Κρουζ.
Πού πάω Θεέ μου;, του Τζενάρο Νουτζιάντε
28.07.2016 12:35
Η Spentzos Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιουλίου 2016 την ταινία Πού πάω Θεέ μου; (Quo Vado?) σε σκηνοθεσία του Τζενάρο Νουτζιάντε.
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Η «Τετάρτη 04:45» του Αλέξη Αλεξίου επιστρέφει στους κινηματογράφους
01.04.2016 10:44
Μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Τετάρτη 04:45» του Αλέξη Αλεξίου στην 7η απονομή των βραβείων ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, το ατμοσφαιρικό θρίλερ με τον Στέλιο Μάινα στον ρόλο ενός επιχειρηματία που παίρνει τις ευθύνες στα χέρια του, θα προβληθεί και πάλι στους κινηματογράφους.
Η Καύση του Στράτου Τζίτζη στην Αλκυονίδα
24.03.2016 11:14
Η ταινία "Καύση", του Στράτου Τζίτζη, η μαύρη κωμωδία ενός κόσμου υπό διάλυση, θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στον κινηματογράφο Αλκυονίδα new star art cinema.