Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Whereswilder live στο Θέατρο Δίπυλον

Οι Whereswilder live στο Θέατρο Δίπυλον

Mήνες μετά το γεμάτο six d.o.g.s της παρουσίασης του “Yearling”, οι Whereswilder επιστρέφουν στα αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αυτή τη φορά στις 29 Οκτωβρίου 2015 στον εξαιρετικό από πλευράς αισθητικής και ακουστικής χώρο του θεάτρου “Δίπυλον”.

 

Εκεί, η μπάντα θα ολοκληρώσει τον κύκλο του ντεμπούτου της, ο οποίος μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, τους χάρισε συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως τα Fuzztastic Planet Festival και Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής καθώς και εμφανίσεις στο πλάι συγκροτημάτων όπως οι Planet Of Zeus, Dead Meadow, The Last Drive, κά. 

 

Παράλληλα η βραδιά στο Δίπυλον θα σημάνει και την έναρξη ενός νέου κύκλου, αφού εκεί οι Whereswilder θα παρουσιάσουν μια γενναία δόση νέου υλικού καθώς και ένα νέο μέλος.

 

Τη σκηνή εκείνη τη μέρα θα μοιραστούν με έναν γνώριμό τους καλλιτέχνη. Ο Moa Bones (Δημήτρης Αρώνης) κατάφερε με τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, “Spun” (Inner Ear Records) να φτάσει μέχρι τα αυτιά των παραγωγών του σταθμού KEXP (US), οι οποίοι και τον λάτρεψαν. Το καλοκαίρι ταξίδεψε με τον δίσκο του ανά χείρας όλη την Ελλάδα καταλήγοντας στην Τεχνόπολη να ανοίγει τη μεγάλη συναυλία του Παύλου Παυλίδη .

 

Το δίδυμο έχει δοκιμαστεί στους δρόμους της Ελλάδας οπότε η χημεία είναι δεδομένη. Το ίδιο και οι εκπλήξεις.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton7
05.01.2017 17:22
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton 7
20.10.2016 17:08
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Omega Monolith live παρουσίαση δίσκου στο Θέατρο Δίπυλον
09.05.2016 14:05
Οι Omega Monolith και οι 3 Shades of Black με ιδιαίτερο καλεσμένο το Νίκο Βελιώτη παρουσιάζουν το κεντρικό τρίπτυχο The Future is Gone – The Time has Come – The Past is Now στη Λευκή Αίθουσα του Θεάτρου Δίπυλον την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.