Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Wank For Peace, Totorro, Matchin' Punchies & King Medicine live @ Ρομάντσο

Wank For Peace, Totorro, Matchin' Punchies & King Medicine live @ Ρομάντσο

Οι Wank For Peace, οι Totorro, οι Matchin' Punchies και οι King Medicine έρχονται για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015.

 

Εκεί που η Γαλλία συναντά την Ελλάδα. Τέσσερις εκκωφαντικά δυνατές μπάντες χτυπάνε τις σιδερένιες πόρτες του κτιρίου της Αναξαγόρα με άγριες διαθέσεις και σκοπό να καταστρέψουν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο. Ελπίζουν να μην λιποθυμήσεις. Θέλουν όμως να το προσπαθήσουν!

 

Wank For Peace

Με πάνω από 400 live στο ιστορικό τους, οι Wank For Peace έρχονται στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live. Το συγκρότημα είναι ενεργό από το 2008 και έχει ταξιδέψει στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και δύο φορές σε Αμερική και Καναδά. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησαν, μέσα από πολλές ευρωπαϊκές δισκογραφικές εταιρίες, το δεύτερο άλμπουμ τους «Fail Forward». Αυτή η περιοδεία είναι και η αποχαιρετιστήρια τους, καθώς στο τέλος του 2015 το συγκρότημα θα πάψει να υπάρχει. Οι Wank For Peace, είναι και θα παραμείνουν DIY, μη κερδοσκοπικοί και ενάντια σε κάθε καταπίεση!

 

Totorro

Οι Totorro είναι ένα σχήμα που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, προσπαθώντας να κάνει πάντα αυτό που θέλει, όπως ακριβώς το θέλει. Πριν κάποια χρόνια, και εν μέσω της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, πέρασαν μια αρκετά πιο “hardcore” περίοδο, ενώ τώρα έρχονται για να μας παρουσιάσουν  το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “Home Alone” που κυμαίνεται σε Indie, Post Rock και Punk ήχους και είναι ένα εξαιρετικό δείγμα instrumental feel-good μουσικής.

 

Matchin' Punchies

Οι Matchin' Punchies είναι μία διμελής μη κυβερνητική οργάνωση με ήχο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Αποτελείται από τον Μάριο Βίττη ή Mario (φωνή & ντραμς) και τον Γεννάδιο Αρβανίτη ή Gen (φωνή & κιθάρα). Το Γενάρη του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλεία με τίτλο "What?".

 

King Medicine

Οι King Medicine είναι μία τετραμελής punk rock μπάντα από τα προάστια της Αθήνας. Στο τέλος του 2014 κυκλοφόρησαν το "Voyage" και αυτή την στιγμή συνθέτουν τον πρώτο τους full-length δίσκο. Μέλη συγκροτήματος: Gre (μπάσο), Dinos (ντραμς), Savvas (φωνή & κιθάρα) και Panos (φωνή & κιθάρα).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
King Dude (full band) live @ Second Skin
17.05.2016 13:33
Οι 3 Shades of Black παρουσιάζουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 τον KING DUDE (full band) live στο Second Skin Club.
Next Time Passions: 25 χρόνια Indie Pop live στο Ρομάντσο
27.04.2016 15:44
Οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της εγχώριας indie σκηνής, γιορτάζουν 25 χρόνια μουσικής πορείας. Με αφορμή την πρώτη τους live εμφάνιση το 1991, οι ανανεωμένοι Next Time Passions ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο με σκοπό να μας περιβάλουν με το λεπτό, νοσταλγικό τους ήχο. Νέες μελωδίες, αλλά και άλλες, πιο παλιές και αγαπημένες, διηγούνται την ιστορία της ελληνικής εναλλακτικής indie pop μουσικής μέχρι σήμερα.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.