Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι Sillyboy & Bangies live στο Ρομάντσο

Οι Sillyboy & Bangies live στο Ρομάντσο

Electro Pop και Hip Hop, πειραματικές συνθέσεις και εκρηκτικά μπάσα, φουτουρισμός και γκρουβς! Για πρώτη φορά, ο ονειροπόλος Sillyboy και οι υπόγειοι Bangies συναντιούνται επί σκηνής στο Ρομάντσο, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, με σκοπό να μας παρασύρουν με την ρετρό αλητεία τους σε ένα μουσικό σύμπαν χωρίς ενδοιασμούς.

 

Sillyboy

“Played”, “Nature Of Things” και “Stalker” είναι οι τρεις κυκλοφορίες που μετρά πλέον στη δισκογραφία του ο Sillyboy, ο οποίος έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες πολλών διακεκριμένων ξένων Μέσων. Μία εξ' αυτών των διακρίσεων αποτελεί και η επιλογή του “Supply Chain” στον διαγωνισμό TVD500 του The Vinyl District.

 

Bangies

Οι Bangies τηρούν τις old school φόρμες του hip hop με το ντεμπούτο τους, “Bassment” που κυκλοφόρησαν μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη. Γρήγορες ρίμες, scratch και grooves παρμένα από ξεχασμένα κομμάτια των '60s και '70s είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.