Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η SoulJazz Orchestra live στην ταράτσα του Gazarte

Η SoulJazz Orchestra live στην ταράτσα του Gazarte

Ακούγοντας κανείς τους απόηχους των διαφόρων στυλ στον ήχο των Souljazz Orchestra -  soul και jazz,όπως δηλώνει και το όνομά τους, αλλά και afro, latin, καθώς και μουσικές της Καραϊβικής -  θα έπαιρνε όρκο πως κατάγονται από κάποιο εξωτικό νησί ή από χώρα της Λατινικής Αμερικής. Κι όμως, έρχονται από τον βορεινό Καναδά!  Ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, καλωσορίζουν ένα σπουδαίο συγκρότημα με μαγευτικούς ρυθμούς που θα σας παρασύρουν,  και σας προσκαλεί να τους χαρούμε μαζί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου!

Δεκατρία χρόνια από την ίδρυσή τους, οι  Souljazz Orchestra επανέρχονται στο αγαπημένο τους  Gazarte όπου έχουν γνωρίσει μεγάλες στιγμές κι όπου το κοινό της Αθήνας τούς έχει τιμήσει με sold out. Έκτοτε έχουν γνωρίσει τη διεθνή καταξίωση: καθόλου τυχαίο που λίγο πριν την αθηναϊκή τους εμφάνιση θα παίξουν στο μυθικό Jazz Cafe του Λονδίνου. Αυτές ακριβώς οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι που βοήθησαν το συγκρότημα να δημιουργήσει το μύθο του: αν τους δείτε έστω και μία φορά αποκλείεται να τους ξεχάσετε.

Τι μπορεί κανείς να κάνει όταν  ζει σε μια κρύα χώρα του Βορρά αλλά η καρδιά του ονειρεύεται τους τροπικούς, τους ρυθμούς της Αφρικής και το groove της funk και της soul; Μα τι άλλο; Να φτιάξει με τη μουσική τη χώρα των ονείρων του, κι όχι μόνο να ζήσει εκεί, μα να καλέσει και το κοινό του να ζήσει εκεί.  Σε αυτή τη μαγική χώρα θα μεταμορφωθεί για μια βραδιά η  Ταράτσα του Gazarte,  κι ο μοναδικός ήχος  των Souljazz Orchestra,μαζί με ένα εξωτικό κοκτέιλ, θα μας ταξιδέψει όλους. Να είστε εκεί!

Σχετικές ειδήσεις
Χριστούγεννα με την Underground Youth Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη!
16.12.2016 17:15
Οι φετινές γιορτές γεμίζουν χρώμα, ρυθμό και μαγεία σε μια ιδιαίτερη μουσική γιορτή, συντροφιά με την Underground Youth Orchestra.
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Η Orchestra Laou Laou live στο Faust
12.09.2016 11:15
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 η Orchestra Laou Laou θα εμφανιστεί live στο Faust.
Η Hidden Orchestra στο 16o Athens Technopolis Jazz Festival
19.05.2016 16:37
Η Hidden Orchestra, ανεβαίνει στη σκηνή του 16th Athens Technopolis Jazz Festival για ένα μοναδικό live, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Faust
17.05.2016 11:03
Οι Afrodyssey Orchestra, που ιδρύθηκαν στην Αθήνα το Μάρτιο του 2013, έρχονται την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο Faust.