Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Moan live @ six d.o.g.s

Moan live @ six d.o.g.s

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 οι MΟΑΝ παρουσιάζουν το πρώτο τους EP «Breaking Bad» στη σκηνή του six d.o.g.s, που τόσο έχουν αγαπήσει. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι υπερδραστήριοι SmackingLips.

 

MOAN λένε ότι παίζουν outlaw surf. Για πλάκα. Προηγουμένως έλεγαν ότι παίζουν americana. Βασικά έχουν ένα θέμα με τα δελτία τύπου, με το να προσδιορίσουν δηλαδή το είδος μουσικής που παίζουν, και κάτι παράξενα οιδιπόδεια. Τα τραγούδια τους όμως είναι απλά τραγούδια, κατά βάθος pop, με κουπλέ-ρεφραίν (και bridge ενίοτε). Έχουν 3 φωνές που εναλλάσσονται. Ο Αδριανός τραγουδάει ειλικρινείς και χαμηλές μελωδίες στα κουπλέ και φωνάζει στα ρεφραίν, η Μαρία-Όλγα τα λέει όλα όσο πιο σεξουαλικά γίνεται και ο Σταύρος κλαίει και οδύρεται, διατηρώντας κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας. Η αλήθεια είναι πως έχουν κάνει πολλά live στην Αθήνα, όπως εκείνο που άνοιξε πέρυσι τους James ή το άλλο φέτος με τους Stranglers. Αυτό όμως θα είναι το καλύτερό τους γιατί σ’ αυτό θα παρουσιάσουν το πρώτο τους EP, που έγραψαν μόνοι τους και μόλις κυκλοφόρησε.

 

Οι SmackingLips με δικά τους λόγια:

- Τα κοσμικά χείλη ενός παράλληλου σύμπαντος / Ανοιγοκλείνουν βγάζοντας άναρθρες κραυγές

- Και καλούν τους πιστούς της φυλής του / Στην επόμενη συνάντηση.

- Οι εναλλασσόμενοι ηλεκτρικοί ήχοι / Και οι εκρήξεις-υπενθυμίσεις οτι έτσι κι αλλιώς είναι όλα στον αέρα.

- Θα πέσουν σαν κομήτες στο λάιβ στέιτζ του Σιξ Ντογκς / Και θα αιωρηθούν εκεί / Για περίπου μία ώρα.

- Όσο διαρκούν δηλαδή.

- Όλες οι υποσχέσεις.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Verbal Delirium παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στο Κύτταρο
23.12.2016 12:35
Οι Verbal Delirium στις 22 Ιανουαρίου 2017, στο Κύτταρο Live Club, θα παρουσιάσουν επίσημα τον νέο τους δίσκο “The Imprisoned Words of Fear” που κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου από την Αγγλική δισκογραφική Bad Elephant Records.
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!