Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Groove Attack Big Band’s Concert @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Groove Attack Big Band’s Concert @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η Groove Attack Big Band η εικοσαμελής Big Band που ταράζει τα μουσικά δρώμενα της πόλης με τις απίθανες ερμηνείες της και το εξαιρετικό ρεπερτόριό της, θα δώσει δύο μοναδικές συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή  9 και 23 Οκτωβρίου 2015! Δυο βραδιές με ατμόσφαιρα άλλων εποχών στους ξέφρενους ρυθμούς των οποίων αναπτύχθηκε η Jazz των θρυλικών Big Bands αλλά και ένα μουσικό ταξίδι που περνά από την Jazz και διαπερνά τη latin, funk, soul, pop, fusion, και rock, με μια μουσική έκπληξη που δεν είναι άλλη από τη διασκευή για μεγάλη ορχήστρα του “polles fores” (Πολλές φορές) του διάσημου τραγουδιού του Μανώλη Χιώτη! Η Groove Attack Big Band ηχογράφησε το κομμάτι σε διασκευή του Δημήτρη Καραβίτη τον περασμένο Μάιο και το κυκλοφόρησε ως single και προπομπό του ολοκληρωμένου album με την ετικέτα της FM Records.

 

Η Groove Attack Big Band μας υπόσχεται δύο μοναδικές βραδιές όπου πέρα από το ατέλειωτο groove και τις διαχρονικές all time classic ενορχηστρώσεις από το ρεπερτόριο των Big Band παγκοσμίως, θα ερμηνεύσει επίσης πολύ γνωστά, κλασικά τραγούδια, όλων των εποχών με τους Νίκο Ρουσάκη και Κατερίνα Σκρέκη, ενώ θα υποδεχτεί ως special guests τον Νίκο Γεώργα (Παρασκευή 9 Οκτωβρίου) και την Eva Kesselring (Παρασκευή 23 Οκτωβρίου).

 

Μια μουσική χρονομηχανή που ξεκινά από τις θρυλικές Big Bands της δεκαετίας του 30’ και του 40’ και δε σταματά ποτέ, γιατί η μουσική είναι δυναμική και γιατί είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για το μοναδικό ταξίδι με ατελείωτο groove.... Όπως μαρτυρά και το όνομα μας...Είμαστε η "Groove Attack Big Band"!!!

 

Το digital single “polles fores” διατίθεται από την FM Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου2015.

 

Συντελεστές

Vocals: Κατερίνα Σκρέκη & Νίκος Ρουσσάκης

Special guests: Νίκος Γεώργας (Παρασκευή 9 Οκτωβρίου) και Eva Kesselring (Παρασκευή 23 Οκτωβρίου).

Saxophones:

Νίκος Κουλούρης- alto sax | Παντελής Λυκούδης–alto sax | Βαγγέλης Αυγίδης- tenor sax | Ελισσάβετ Τσατσάκη–tenor sax | Γιάννης Μεταλληνός- Baryton sax

Trumpets:

Κώστας Μήτρου | Γιάννης Μητσόπουλος | Γιάννης Ρόμπας | Χάρης Βρεττός

Trombones:

Μελέτης Βασιλείου | Γιάννης Καίκης | Renato Kushi| Κυριάκος Καικτσής: BassTrombone

Rhythm Section:

Guitar: Πάνος Σούλιος

Piano: Κάλλη Μητσέα

Bass: Φάνης Τσιουγκράνης

Drums: Αργύρης Κυριακός

Afro-Percussion: Xavier Hallauer

Artistic & Music Director: Νίκος Κουλούρης

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 09:55
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο θρύλος του ρεμπέτικου γεννήθηκε στην Κίο της Μικράς Ασίας, στις 18 Ιανουαρίου του 1913. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του, ετοίμασε, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, με την στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Δημήτρης Βοζαΐτης and band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.12.2016 10:37
Κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό σηματοδοτεί την έναρξη των μουσικών παραστάσεων του νέου ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη στο Γυάλινο- UpStage.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».