Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Οι Cinema Paradiso Project με τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι Cinema Paradiso Project με τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το σινεμά είναι η πηγή της έμπνευσης τους. Οι Cinema Paradiso Project διασκευάζουν τις νότες που έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρουν το ταξίδι από τη μεγάλη και την μικρή οθόνη στη σκηνή . Διασκευές με ιδιαίτερο χρώμα και μια εκπληκτική φωνή στα leadvocals διαμορφώνουν το προσωπικό ύφος του 10μελούς σχήματος.

 

Τα Σάββατα 10 και 17 Οκτωβρίου 2015 οι Cinema Paradiso Project έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και παραδίνονται ξανά στη γοητεία του σινεμά: χορεύουν το «Τανγκό της Λήθης», «Περπατούν στον αέρα», βρίσκουν τη "Roxanne" του Sting και των Police στο Moulin Rouge, το περιβόητο Παρισινό Cabaret, χάνονται στα μελωδικά σοκάκια της «Αlfama» στην καρδιά της Λισαβώνας και συναντούν τις καταβολές τους σε δρόμους της ανατολής και ήχους ελληνικούς.

 

Μαζί τους σε έκτακτη φιλική σύμπραξη ο Χρήστος Θηβαίος που έχει πρωταγωνιστήσει με την φωνή του στις οθόνες σε τραγούδια τίτλων και σε τραγούδια καρδιάς. Με την ευκαιρία αυτής της συνεργασίας με αυτή την διεθνούς ρεπερτορίου ορχήστρα ο Θηβαίος θα ερμηνεύσει εκτός των άλλων και τραγούδια του Nicola Piovani που έχει δισκογραφήσει στο παρελθόν.

 

Cine Paradiso Project είναι οι:

 

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν, επικοινωνία

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις

Ευγένιος Μπράτουσκα: Κοντραμπάσο

Γκαλίνα Μπράτουσκα: Βιολί

Στέφανος Γιαννόπουλος: Τσέλο

Σoφία Ροζμαράκι: Πιάνο

Ιάκωβος Παυλόπουλος: Κρουστά

Άγγελος Μπότσης: Κλασσική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: Ακουστική κιθάρα, κείμενα, video προβολές κι επιμέλεια προγράμματος .

 

Φωτιστικός σχεδιασμός: Αργύρης Καλοπίτας

Ηχητικός σχεδιασμός Γιάννης Κολεβέντης

Σχετικές ειδήσεις
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.02.2016 14:50
Το 4ο ραντεβού ''των παλιών" έχει κλειστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (ώρα 21:00) με την, έως τώρα, επιβεβαιωμένη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εποχής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και guest συμμετοχές.
Χριστούγεννα στον Κινηματογράφο με τους Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
24.12.2015 16:44
Το σινεμά είναι η πηγή της έμπνευσης τους. Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή της νέας εμφάνισης των Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015.
The Charms 60’s στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
26.11.2015 15:13
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, το θρυλικό συγκρότημα The Charms 60’s, θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 2, 10, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
10.11.2015 13:56
Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσουν τις συναντήσεις τους και τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.