Η UIP παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 8 Οκτωβρίου 2015 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Barbie & οι Αδερφούλες της σε μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια» (Barbie & Her Sisters In The Great Puppy Adventure), μεταγλωττισμένη.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Άλλη μια πολύχρωμη, διασκεδαστική  περιπέτεια της πολυαγαπημένης ηρωίδας όλων των κοριτσιών, της ξανθομαλλούσας BΑRBIE έρχεται το επόμενο φθινόπωρο!

Στη νέα ταινία, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τις τρεις αδερφές της, τη Σκίπερ, τη Στέισι και την Τσέλσι που, μαζί με τα αξιολάτρευτα κουτάβια τους, μπλέκονται σε μυστηριώδεις περιπέτειες, επιστρέφοντας στη γενέτειρα πόλη τους.  

Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, μεταξύ άλλων αναμνηστικών ενθυμίων, βρίσκουν έναν παλαιό χάρτη, που θεωρούν ότι θα τις οδηγήσει σε έναν από καιρό καλά κρυμμένο θησαυρό, κάπου στην πόλη. Τα τέσσερα κορίτσια μαζί με τα κουτάβια τους ξεκινούν για ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και καταλήγουν να ανακαλύψουν πως τον πλέον ανεκτίμητο θησαυρό τον έχουν ήδη αποκτήσει και δεν είναι άλλος από τη μεταξύ τους αγάπη και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου που μοιράζονται!

Διάρκεια:  76 λεπτά

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη

Μετάφραση: Χαρά Ζησιμάτου

Ηχοληψία: Γιάννης Πάζιος

Studio Ηχογράφησης: Sierra Post

ΜΠΑΡΜΠΙ ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ

ΣΚΙΠΕΡ ΥΡΩ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΣΤΕΪΣΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΟΥΓΙΑ

ΓΙΑΓΙΑ ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΙΦΑΝΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ

ΤΑΦΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΧΑΝΕΪ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ

ΡΟΥΚΙ ΥΑΚΙΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΤΙ-ΤΖΕΪ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ

ΤΖΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΜΑΡΤΥ ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ

ΤΖΑΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ

ΚΡΙΣΤΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ

Συμμετέχουν: Ανδρέας Ρήγας, Στέλιος Ψαρουδάκης.