Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Barbie & οι Αδερφούλες της σε μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια

Barbie & οι Αδερφούλες της σε μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια

Η UIP παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 8 Οκτωβρίου 2015 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Barbie & οι Αδερφούλες της σε μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια» (Barbie & Her Sisters In The Great Puppy Adventure), μεταγλωττισμένη.

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

 

Άλλη μια πολύχρωμη, διασκεδαστική  περιπέτεια της πολυαγαπημένης ηρωίδας όλων των κοριτσιών, της ξανθομαλλούσας BΑRBIE έρχεται το επόμενο φθινόπωρο!

 

Στη νέα ταινία, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τις τρεις αδερφές της, τη Σκίπερ, τη Στέισι και την Τσέλσι που, μαζί με τα αξιολάτρευτα κουτάβια τους, μπλέκονται σε μυστηριώδεις περιπέτειες, επιστρέφοντας στη γενέτειρα πόλη τους.  

 

Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, μεταξύ άλλων αναμνηστικών ενθυμίων, βρίσκουν έναν παλαιό χάρτη, που θεωρούν ότι θα τις οδηγήσει σε έναν από καιρό καλά κρυμμένο θησαυρό, κάπου στην πόλη. Τα τέσσερα κορίτσια μαζί με τα κουτάβια τους ξεκινούν για ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και καταλήγουν να ανακαλύψουν πως τον πλέον ανεκτίμητο θησαυρό τον έχουν ήδη αποκτήσει και δεν είναι άλλος από τη μεταξύ τους αγάπη και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου που μοιράζονται!

 

Διάρκεια:  76 λεπτά

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

 

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη

Μετάφραση: Χαρά Ζησιμάτου

Ηχοληψία: Γιάννης Πάζιος

Studio Ηχογράφησης: Sierra Post

 

ΜΠΑΡΜΠΙ ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ

ΣΚΙΠΕΡ ΥΡΩ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΣΤΕΪΣΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΟΥΓΙΑ

ΓΙΑΓΙΑ ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΙΦΑΝΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ

ΤΑΦΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΧΑΝΕΪ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ

ΡΟΥΚΙ ΥΑΚΙΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΤΙ-ΤΖΕΪ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ

ΤΖΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΜΑΡΤΥ ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ

ΤΖΑΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ

ΚΡΙΣΤΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ

Συμμετέχουν: Ανδρέας Ρήγας, Στέλιος Ψαρουδάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Πελαργοί, τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους
17.06.2016 15:37
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 6 Οκτωβρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Πελαργοί (STORKS) σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.
Ράτσετ & Κλανκ, το διάσημο videogame έρχεται στους κινηματογράφους!
25.04.2016 12:59
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Απριλίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Ράτσετ & Κλανκ (RATCHET & CLANK), βασισμένη στο δημοφιλές video game του Sony PlayStation.
Ροβινσώνας Κρούσος, στους κινηματογράφους!
21.04.2016 14:20
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων Ροβινσώνας Κρούσος (Robinson Crusoe).
Ψάχνοντας την Ντόρι, στους κινηματογράφους και σε 3D!
07.03.2016 12:03
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τη 1η Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι» (FINDING DORY) της Disney/Pixar, και σε 3D.
Ζωούπολη, στους κινηματογράφους!
24.02.2016 15:33
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 3 Μαρτίου 2016 και σε 3D την ταινία κινουμένων σχεδίων Ζωούπολη (Zootropolis).