Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης Φιλιππίδης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης  Φιλιππίδης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι συγγραφείς του Ανέμου, η Αναστασία Κορινθίου (Ποτέ μη λες για πάντα)   και ο Γιάννης Φιλιππίδης (Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης) –που συμβαίνει ν’ αγαπούν ο ένας τον άλλον, παράλληλα– αποφάσισαν να μοιραστούν με τις φίλες και τους φίλους τους δημόσια, όσα μαγικά βλέπουν μέσα από τον ονειρικό κόσμο της πεζογραφίας και των συναισθημάτων, κάθε φορά που συναντιούνται σε συναθροίσεις φίλων, πάντα με την ορμή και το κέφι που τους διακρίνει.

 

Ο κύκλος των κοινών τους παρουσιάσεων, ξεκινάει από την Αθήνα και το Loukoumi Bar στην πλατεία Αβησσυνίας την Δευτέρα 28 του Σεπτέμβρη.

Επιλεγμένες στιγμές από τα δυο μυθιστορήματα, θα αποδώσει η ηθοποιός κι αγαπημένη φίλη του Ανέμου, κυρία Ελένη Τζώρτζη.

 

Ανάμεσα στις αναγνώσεις, οι δυο συγγραφείς μιλούν ο ένας για τον άλλον και εκμυστηρεύονται μυστικά για το δικό τους βιβλίο, και θα «ανακριθούν» με μεγάλη τους χαρά, από μια δυνατή ομάδα σπουδαστών από το ΙΕΚ Δημοσιογραφίας Πειραιά, που επιφυλάσσουν για τους δυο δημιουργούς τις πιο απρόσμενες και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Τους δημοσιογράφους της γενιάς του αύριο, συντονίζει η Μάρθα Κατσιδώνη.

 

Είκοσι μέρες πριν ξανασυναντηθούν για τη δεύτερη κοινή τους παρουσίαση στη βασίλισσα του νοτίου Αιγαίου, τη Ρόδο, η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης Φιλιππίδης, υπόσχονται μια νύχτα με άρωμα θεάτρου και πολλές αυθόρμητες κι ειλικρινείς εκμυστηρεύσεις, μετατρέποντας τη βραδιά σε μια γιορτή απ’ αυτές που μοιράζονται αγαπημένοι με αγαπημένους, και θα και θα ‘χετε σίγουρα, να θυμάστε για πολύ καιρό!

Μη λείψετε!

Σχετικές ειδήσεις
Τι συμβαίνει με τα βατόμουρα; - Γιούλη Αναστασοπούλου
22.12.2016 10:59
Από τις εκδόσεις Θράκα κυκλοφορεί το βιβλίο της Γιούλης Αναστασοπούλου, Τι συμβαίνει με τα βατόμουρα;
Ζεστό ψωμί και κόκκινη κορδέλα - Αναστασία Κορινθίου
14.06.2016 11:51
Από την Άνεμος Εκδοτική κυκλοφορεί το βιβλίο, Ζεστό ψωμί και κόκκινη κορδέλα της Αναστασίας Κορινθίου.
Αγαπημένοι σύγχρονοι συγγραφείς ξαναγράφουν τα πιο γνωστά έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ
22.04.2016 10:38
Τα τελευταία 400 και πλέον χρόνια τα έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ παίζονται αδιάλειπτα στη σκηνή ή διαβάζονται ως βιβλία από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχουν διασκευαστεί επανειλημμένα για να γίνουν προσιτά σε κάθε καινούργια γενιά είτε ως εφηβικές ταινίες είτε ως μιούζικαλ είτε ως γιαπωνέζικες πολεμικές ιστορίες είτε ως ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
Η Αναστασία Κορινθίου επιστρέφει μόνιμα στην Αθήνα
23.02.2016 10:36
Η Αναστασία Κορινθίου επιστρέφει μόνιμα στην Αθήνα, αφορμή να την γνωρίσουμε.
Προσεχείς εκδόσεις από το Μεταίχμιο: Ιανουάριος – Ιούνιος 2016
26.01.2016 09:44
Πολλά και σημαντικά βιβλία θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο έως τον Ιούνιο του 2016. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα βιβλία και τους συγγραφείς τους στο σχετικό συνημμένο αρχείο.