Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης Φιλιππίδης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης  Φιλιππίδης παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι συγγραφείς του Ανέμου, η Αναστασία Κορινθίου (Ποτέ μη λες για πάντα)   και ο Γιάννης Φιλιππίδης (Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης) –που συμβαίνει ν’ αγαπούν ο ένας τον άλλον, παράλληλα– αποφάσισαν να μοιραστούν με τις φίλες και τους φίλους τους δημόσια, όσα μαγικά βλέπουν μέσα από τον ονειρικό κόσμο της πεζογραφίας και των συναισθημάτων, κάθε φορά που συναντιούνται σε συναθροίσεις φίλων, πάντα με την ορμή και το κέφι που τους διακρίνει.

 

Ο κύκλος των κοινών τους παρουσιάσεων, ξεκινάει από την Αθήνα και το Loukoumi Bar στην πλατεία Αβησσυνίας την Δευτέρα 28 του Σεπτέμβρη.

Επιλεγμένες στιγμές από τα δυο μυθιστορήματα, θα αποδώσει η ηθοποιός κι αγαπημένη φίλη του Ανέμου, κυρία Ελένη Τζώρτζη.

 

Ανάμεσα στις αναγνώσεις, οι δυο συγγραφείς μιλούν ο ένας για τον άλλον και εκμυστηρεύονται μυστικά για το δικό τους βιβλίο, και θα «ανακριθούν» με μεγάλη τους χαρά, από μια δυνατή ομάδα σπουδαστών από το ΙΕΚ Δημοσιογραφίας Πειραιά, που επιφυλάσσουν για τους δυο δημιουργούς τις πιο απρόσμενες και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Τους δημοσιογράφους της γενιάς του αύριο, συντονίζει η Μάρθα Κατσιδώνη.

 

Είκοσι μέρες πριν ξανασυναντηθούν για τη δεύτερη κοινή τους παρουσίαση στη βασίλισσα του νοτίου Αιγαίου, τη Ρόδο, η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης Φιλιππίδης, υπόσχονται μια νύχτα με άρωμα θεάτρου και πολλές αυθόρμητες κι ειλικρινείς εκμυστηρεύσεις, μετατρέποντας τη βραδιά σε μια γιορτή απ’ αυτές που μοιράζονται αγαπημένοι με αγαπημένους, και θα και θα ‘χετε σίγουρα, να θυμάστε για πολύ καιρό!

Μη λείψετε!

Σχετικές ειδήσεις
Τι συμβαίνει με τα βατόμουρα; - Γιούλη Αναστασοπούλου
22.12.2016 10:59
Από τις εκδόσεις Θράκα κυκλοφορεί το βιβλίο της Γιούλης Αναστασοπούλου, Τι συμβαίνει με τα βατόμουρα;
Έγκλημα στα φιόρδ: Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα από τη Νορβηγία
21.11.2016 10:47
Αν ανήκεις σε εκείνους που αγαπούν τις αστυνομικές ιστορίες με γρήγορη πλοκή και δράση, το «Έγκλημα στα φιόρδ» είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία του είδους. Ο συγγραφέας Jorn Lier Horst στήνει το ιδανικό σκηνικό για ένα αποτρόπαιο έγκλημα σε ένα τουριστικό θέρετρο της Νορβηγίας. Δημιουργεί ένα συναρπαστικό best seller που θυμίζει θρίλερ, το οποίο μάλιστα θα παρουσιάσει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα με την υποστήριξη της Νορβηγικής Πρεσβείας και των Public.
Ζεστό ψωμί και κόκκινη κορδέλα - Αναστασία Κορινθίου
14.06.2016 11:51
Από την Άνεμος Εκδοτική κυκλοφορεί το βιβλίο, Ζεστό ψωμί και κόκκινη κορδέλα της Αναστασίας Κορινθίου.
Αγαπημένοι σύγχρονοι συγγραφείς ξαναγράφουν τα πιο γνωστά έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ
22.04.2016 10:38
Τα τελευταία 400 και πλέον χρόνια τα έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ παίζονται αδιάλειπτα στη σκηνή ή διαβάζονται ως βιβλία από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχουν διασκευαστεί επανειλημμένα για να γίνουν προσιτά σε κάθε καινούργια γενιά είτε ως εφηβικές ταινίες είτε ως μιούζικαλ είτε ως γιαπωνέζικες πολεμικές ιστορίες είτε ως ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
Βραβεία Βιβλίου Public 2016 για τρίτη χρονιά!
17.03.2016 16:16
Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, ανακοίνωσαν την έναρξη των Βραβείων Βιβλίου Public 2016 για τρίτη συνεχή χρονιά, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα στον οποίο «κριτική επιτροπή» είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες! Από τις 15 Μαρτίου 2016, όλοι οι φίλοι του βιβλίου έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μέσα από τις ψήφους τους αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς για τη χρονιά που πέρασε, μπαίνοντας στο ειδικά σχεδιασμένο www.publicbookawards.gr.