Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

LTJ Bukem live @ six d.o.g.s

LTJ Bukem live @ six d.o.g.s

Ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους πολυαγαπημένους DJs του αθηναϊκού κοινού. Μετά από το περσινό sold-out του στο Ρομάντσο, επισκέπτεται ξανά την Αθήνα, αυτή τη φορά στο Six d.o.g.s, για ακόμη μια αξέχαστη Drum&Bass βραδιά, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Σε κάθε του εμφάνιση ως resident στο Fabric δημιουργεί το αδιαχώρητο, ενώ τα μνημειώδη σετ του σε κορυφαία festivals και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν τον (κατά πολλούς) τίτλο του κορυφαίου Drum&Bass DJ.

 

Ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για την διάδοση του Drum’n’Bass στον πλανήτη και δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

 

Remixer των Herbie Hancock, Dusky και Jodeci, παραγωγός soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και κομματιών που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα‘"Demon’s Theme","Atlantis","Music"και"Horizons".

 

Το opening set της βραδιάς θα έχει την υπογραφή του Santoner Rpz, γνωστού selector στους freestyle/ hip hop/ urban μουσικούς κύκλους.

 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Live MPC από τον Billa Qause(BeatQuick), ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από το νέο του album ‘Rest In Beats’, καθώς και ένα πέρασμα από παλαιότερα και νέα του Βeats.

 

Το warm-up set του LTJ Bukem, αναλαμβάνει ο ιθύνων νους της Innersense και εδώ και δύο δεκαετίες ‘δάσκαλος’ των Βreaks στο ελληνικό κοινό, Junior SP., ο οποίος θα μας εισαγάγει στον κόσμο των 170+ ΒΡΜ

 

Την βραδιά θα κλείσει ο ζωντανός θρύλος, LTJ BUKEM.

 

Host θα είναι ο MC Yinka, ο οποίος με τα φωνητικά του θα επενδύσει όλα τα sets, απογειώνοντας την διάθεση και την συμμετοχή του κοινού.

 

Το event αποκτά ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από όλους τους πιθανούς προορισμούς, festivals και mega-gigs που θα μπορούσε να παίξει, ο LTJ Bukem επιλέγει να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Haig Yazdjian + Holy Limbo live @ Ρομάντσο
14.09.2016 12:00
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 τα triphop samples των Holy Limbo συναντούν το οριεντάλ ούτι του Haig Yazdjian στο Ρομάντσο.
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Heart Beats Tour: Yegor Cergei live @ Ρομάντσο
04.02.2016 13:52
Μετά την κυκλοφορία του LP "Heart Beats", τον Νοέμβριο του 2015 και μέσω της δισκογραφικής Chicken Run, o Yegor Cergei επισκέπτεται το Ρομάντσο την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στα πλαίσια του tour που πραγματοποιεί για την παρουσίαση του.
Monolake live @ Ρομάντσο
02.02.2016 15:39
Ο Monolake επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό live την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Ρομάντσο.