Ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους πολυαγαπημένους DJs του αθηναϊκού κοινού. Μετά από το περσινό sold-out του στο Ρομάντσο, επισκέπτεται ξανά την Αθήνα, αυτή τη φορά στο Six d.o.g.s, για ακόμη μια αξέχαστη Drum&Bass βραδιά, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.

Σε κάθε του εμφάνιση ως resident στο Fabric δημιουργεί το αδιαχώρητο, ενώ τα μνημειώδη σετ του σε κορυφαία festivals και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν τον (κατά πολλούς) τίτλο του κορυφαίου Drum&Bass DJ.

Ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για την διάδοση του Drum’n’Bass στον πλανήτη και δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Remixer των Herbie Hancock, Dusky και Jodeci, παραγωγός soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και κομματιών που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα‘”Demon’s Theme”,”Atlantis”,”Music”και”Horizons”.

Το opening set της βραδιάς θα έχει την υπογραφή του Santoner Rpz, γνωστού selector στους freestyle/ hip hop/ urban μουσικούς κύκλους.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Live MPC από τον Billa Qause(BeatQuick), ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από το νέο του album ‘Rest In Beats’, καθώς και ένα πέρασμα από παλαιότερα και νέα του Βeats.

Το warm-up set του LTJ Bukem, αναλαμβάνει ο ιθύνων νους της Innersense και εδώ και δύο δεκαετίες ‘δάσκαλος’ των Βreaks στο ελληνικό κοινό, Junior SP., ο οποίος θα μας εισαγάγει στον κόσμο των 170+ ΒΡΜ

Την βραδιά θα κλείσει ο ζωντανός θρύλος, LTJ BUKEM.

Host θα είναι ο MC Yinka, ο οποίος με τα φωνητικά του θα επενδύσει όλα τα sets, απογειώνοντας την διάθεση και την συμμετοχή του κοινού.

Το event αποκτά ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από όλους τους πιθανούς προορισμούς, festivals και mega-gigs που θα μπορούσε να παίξει, ο LTJ Bukem επιλέγει να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα.