Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Έλλη Πασπαλά τραγουδά για την Αθήνα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Η Έλλη Πασπαλά τραγουδά για την Αθήνα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Στο αεροδρόμιο αγαπάμε τις συνδέσεις! Ανθρώπων, πολιτισμών, δρομολογίων και κυρίως πόλεων! Με παράδοση σε αυτό που ονομάζουμε "City Pairs" (ζευγάρια πόλεων) και αγάπη για τη μουσική , υποδεχόμαστε στο αεροδρόμιο με μεγάλη χαρά τη διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και την Underground Youth Orchestra, για την πρώτη ζωντανή επίσημη εκτέλεση του τραγουδιού "I love Athens!" σε διασκευή της πασίγνωστης σύνθεσης "I love Paris", της πόλης που το 1953 ύμνησε ο Cole Porter. 


Σήμερα (και κάθε μέρα) …”I love Athens!” και ο προορισμός Παρίσι του αξέχαστου τραγουδιού γίνεται.. Αθήνα! Σε διασκευή για την αγαπημένη πόλη μας, το “I Love Athens” ακούγεται στο αεροδρόμιο για πρώτη φορά – μαζί με άλλες θαυμάσιες συνθέσεις που θα πλημμυρίσουν ζωντανά την αίθουσα αναχωρήσεων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, στις 12:00, με τη σπάνια φωνή της Έλλης Πασπαλά. 


Σας περιμένουμε στις Αναχωρήσεις (είσοδος 3, περιοχή check-in 89-94) για να απολαύσουμε την Έλλη Πασπαλά, μαζί με τους ταξιδιώτες που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο με μουσική. 


Σύνδεση με το Παρίσι λοιπόν και η Air France θα είναι κι εκείνη μαζί μας, προσφέροντας με κλήρωση ταξίδια για το Παρίσι που όλοι αγαπάμε, σε τυχερούς ταξιδιώτες, φίλους της μουσικής και... των αξέχαστων πόλεων.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά συνεχίζουν στο Gazarte
10.11.2016 14:24
Οι παραστάσεις της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την Έλλη Πασπαλα συνεχίζονται και το Δεκέμβριο στο Gazarte!
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά στο Κηποθέατρο Παπάγου
26.08.2016 15:59
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά θα βρίσκονται στο Κηποθέατρο Παπάγου στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 13:45
Ένα ξεχωριστό μελωδικό αφιέρωμα στην Αθήνα με τίτλο «I Love Athens» παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra.
Η Έλλη Πασπαλά σε μία συναυλία για το Athens Pride
09.05.2016 13:00
To Athens Pride με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε μια συναυλία για την ενίσχυση της διοργάνωσής του, με την τραγουδίστρια Έλλη Πασπαλά και τους μουσικούς David Lynch (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά) και Τάκη Φαραζή (πιάνο).