Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Ζυγό

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Ζυγό
Ο Σωκράτης Μάλαμας ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο Ζυγό στην Πλάκα από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου.

Συμπράττει με τους μουσικούς που εμπιστεύεται και οι οποίοι γνωρίζουν πως να απογειώνουν  τα πολυαγαπημένα τραγούδια του, υλοποιώντας ένα μουσικό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Τραγούδια από τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες του 1989 μέχρι και τους Δρόμους του 2008, τραγούδια που όλοι έχουν τραγουδήσει, σιγοψιθυρίσει, αγαπήσει, από έναν τραγουδοποιό που ξέρει να κερδίζει κάθε λογής κοινό. 

Χωρίς να χρησιμοποιεί τεχνικές μάρκετινγκ και αυτό-προώθησης, έχοντας ως γνώμονα τις εμφανίσεις του, οι οποίες είναι πάντα αντικείμενο συζήτησης, ο Σωκράτης Μάλαμας γνωρίζει να θέτει τους δικούς του κανόνες όλα αυτά τα χρόνια και να δημιουργεί αίσθηση.

Κουρδίζει την κιθάρα του και υπόσχεται να ενθουσιάσει με τις χειμερινές εμφανίσεις του,  που θα έχουν αυτή την ιδιαίτερη διάσταση επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια, φωνές, γέλια και συγκίνηση από τη μεριά όλων.

Μαζί του οι:  Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι Φώτης Σιώτας: βιολί , βιόλα Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρικές κιθάρες Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα Τίτος Καριωτάκης: Ηχοληψία.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου
12.01.2017 11:47
Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 15:55
Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
17.08.2016 10:24
Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς έρχεται στη Σαντορίνη και το Εργοστάσιο Τεχνών για την πιο διαδραστική συναυλία, στις 29 Αυγούστου 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.