Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Ζωή Τηγανούρια στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Η Ζωή Τηγανούρια στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Η διεθνούς φήμης σολίστ του ακορντεόν και συνθέτης, Ζωή Τηγανούρια, υποδέχεται το κοινό σε μία μοναδική, ατμοσφαιρική συναυλία υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα», το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στις 9μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού.

 

Πρόκειται για μία «πολυπολιτισμική» παράσταση , όπου η καλλιτέχνιδα με το ξεχωριστό προσωπικό στιλ, παρουσιάζει στους ακροατές το απόσταγμα των εμπειριών της, το οποίο έχει διαμορφώσει στην πολυδιάστατη πορεία της στα μουσικά δρώμενα.

   

Αγκαλιά με το ακορντεόν της η Ζωή Τηγανούρια ακροβατεί με ευελιξία ανάμεσα σε ποικίλα ρεπερτόρια, ταξιδεύοντας το κοινό σε μία μουσική διαδρομή με παραδοσιακά τραγούδια της χώρας μας, της Μ. Ασίας και των Βαλκανίων, δικές της συνθέσεις και αγαπημένα κινηματογραφικά tango, στοιχεία που δημιουργούν μια πανδαισία ηχοχρωμάτων, που ολοκληρώνεται με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και αισθησιακές tango χορογραφίες.

 

Στη συναυλία συμμετέχει το “Zoe’s Quintet”, ερμηνεύουν ο γνωστός για το ρετρό του ρεπερτόριο Θάνος Πολύδωρας  με τη νοσταλγική φωνή του και η Υακίνθη Λάγιου, ενώ τη μουσική αυτή πανδαισία «ντύνει» με χορογραφίες η Σχολή Χορού "Χοροακτίς" Κωστάκη Μαυροειδή.

Σχετικές ειδήσεις
Γυναικεία Υπόθεση με τη Ζωή Τηγανούρια στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.02.2017 15:43
Η Ζωή Τηγανούρια θα εμφανιστεί στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, για μία συναυλία για τη γυναίκα.
Αρώματα του Κόσμου & Παραδοσιακά Μύρα: Η Ζωή Τηγανούρια στο Κηποθέατρο Παπάγου
06.09.2016 14:30
Η διεθνούς φήμης συνθέτης, σολίστ του ακορντεόν και performer Ζωή Τηγανούρια, έρχεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Η Ζωή Τηγανούρια με Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου στο Νομισματικό Μουσείο
08.08.2016 11:03
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, μία συναυλία με «Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου» στο Νομισματικό Μουσείο.
Women + One, με τη Ζωή Τηγανούρια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
20.05.2016 12:52
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το «Women + One» μία μουσικοθεατρική παράσταση με θηλυκή άποψη μέσα από την ανάσα του ακορντεόν της, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Η Γλυκερία σε μία συναυλία αλληλεγγύης στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
21.04.2016 16:12
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και το «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ανοίγουν την αυλαία, και σας προσκαλούν να απολαύσετε τη Γλυκερία σε λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά τραγούδια, με μοναδικό αντίτιμο τη συνεισφορά σας σε τρόφιμα, Πέμπτη 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού.