Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Inside us από την ομάδα around us στον Πολύχωρο Αθηναΐς

Inside us από την ομάδα around us στον Πολύχωρο Αθηναΐς

Η ομάδα "around us" παρουσιάζει στον Πολύχωρο Αθηναΐς - Θεατρική Σκηνή "Ζωή Λάσκαρη", το έργο "inside us", για λίγες παραστάσεις από τις 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Ένα χορευτικό ταξίδι στην αυτογνωσία και στην προσωπική αλήθεια ξεκινά και σας καλούμε όλους να το ζήσετε μαζί μας.

Σας καλούμε να νιώσετε το δικό σας ταξίδι προς την αυτογνωσία, μέσα από μια χορευτική παράσταση που σχεδίασαν η  Mαρία-Ελένη Λυκουρέζου και η Ελίνα Τσίμπρου.

Με όχημά μας το χορό σαν τρόπο έμπνευσης και έκφρασης, η ομάδα "around us" παρουσιάζει το έργο της "inside us" που περιγράφει την αιώνια πάλη μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος.

Μια πάλη, που τελικά μας προσανατολίζει, μας προσδιορίζει και μας εξελίσσει μέσα από τα στάδια που περνάνε οι σχέσεις μας με τους άλλους και με τον εαυτό μας.

Μια παράσταση που δεν θέλουμε να αρέσει σε όλους……

Φτάνοντας μέσα από τα χορευτικά μας βήματα προς τον τελικό μας στόχο, την προσωπική μας αλήθεια, την αποδοχή του εαυτού μας, νιώθουμε την πραγματική ευτυχία.

Μια παράσταση που θέλουμε να αρέσει σε αυτούς που βρήκαν την ευτυχία μέσα από τον εαυτό τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ “Inside Us”

DanceTeam “AROUND US”

Σκηνοθεσία , παραγωγή, κεντρική ιδέα: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Χορογραφίες: Ελένη Τσίμπρου
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: AD66 (Μάνος Γεωργίου και Κώστας Καλλέργης).
Φώτα: Χριστίνα Θανάσουλα
Video: Χάρης Κωσταράς

Χορευτές:
Περικλής Σκορδίλης, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Εύη Πάνου, Αρετή Πάλλη, Χριστίνα Μπίτου, Κωνσταντίνα Φύτρου, Ραφαέλα Πετραί, Κορίνα – Ιωάννα Παλάσκα και Ράνια Παπανικολάου.

Σχετικές ειδήσεις
Χορευτικό αφιέρωμα στον Σούμπερτ από το Μικροσκοπικό Θέατρο
09.02.2017 13:29
Ένα χορευτικό αφιέρωμα στη μουσική του Φραντς Σούμπερτ θα παρουσιάσει το Μικροσκοπικό Θέατρο κάθε Σάββατο από τις 18 Φεβρουαρίου ως την 1 Απριλίου, υπό την αιγίδα της αυστριακής πρεσβείας.
Ταξίδι στον κόσμο του φλαμένκο στον Πολυχώρο Αθηναΐς
29.12.2016 16:40
Η compañia flamenca ALGARABÍA ζωντανεύει για 3 μοναδικές βραδιές στη σκηνή της Αθηναΐδας ένα café cantante – ένα αυθεντικό μουσικό καφενείο από τη χρυσή εποχή του φλαμένκο.
Η ομάδα Αμάλγαμα έχει νέο χώρο και το γιορτάζει!
07.12.2016 11:51
Στο νούμερο 47 της οδού Μενάνδρου, στον 5ο όροφο του κτιρίου κοντά στην Ομόνοια, η ομάδα Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργίας θα στεγάσει τα χορευτικά της σχέδια για την επόμενη χρονιά. Εκεί όπου θα παρουσιάζει τις παραγωγές της και θα πραγματοποιεί σεμινάρια.
Η Natalia Osipova και ο Sergei Polunin στο Παλλάς
08.11.2016 11:16
Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα στο φημισμένο Sadler’s Wells του Λονδίνου, η Natalia Osipova και ο Sergei Polunin, το πιο λαμπερό χορευτικό ζευγάρι έρχεται στην Αθήνα για δύο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάςστις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2016.
Intimate από την Ομάδα Πλεύσις για 3 μόνο παραστάσεις στο BlackBox
20.09.2016 11:44
Η ομάδα Πλεύσις, συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία «Ιntimate» για τρεις παραστάσεις στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Blackbox.