Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Inside us από την ομάδα around us στον Πολύχωρο Αθηναΐς

Inside us από την ομάδα around us στον Πολύχωρο Αθηναΐς

Η ομάδα "around us" παρουσιάζει στον Πολύχωρο Αθηναΐς - Θεατρική Σκηνή "Ζωή Λάσκαρη", το έργο "inside us", για λίγες παραστάσεις από τις 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Ένα χορευτικό ταξίδι στην αυτογνωσία και στην προσωπική αλήθεια ξεκινά και σας καλούμε όλους να το ζήσετε μαζί μας.

Σας καλούμε να νιώσετε το δικό σας ταξίδι προς την αυτογνωσία, μέσα από μια χορευτική παράσταση που σχεδίασαν η  Mαρία-Ελένη Λυκουρέζου και η Ελίνα Τσίμπρου.

Με όχημά μας το χορό σαν τρόπο έμπνευσης και έκφρασης, η ομάδα "around us" παρουσιάζει το έργο της "inside us" που περιγράφει την αιώνια πάλη μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος.

Μια πάλη, που τελικά μας προσανατολίζει, μας προσδιορίζει και μας εξελίσσει μέσα από τα στάδια που περνάνε οι σχέσεις μας με τους άλλους και με τον εαυτό μας.

Μια παράσταση που δεν θέλουμε να αρέσει σε όλους……

Φτάνοντας μέσα από τα χορευτικά μας βήματα προς τον τελικό μας στόχο, την προσωπική μας αλήθεια, την αποδοχή του εαυτού μας, νιώθουμε την πραγματική ευτυχία.

Μια παράσταση που θέλουμε να αρέσει σε αυτούς που βρήκαν την ευτυχία μέσα από τον εαυτό τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ “Inside Us”

DanceTeam “AROUND US”

Σκηνοθεσία , παραγωγή, κεντρική ιδέα: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Χορογραφίες: Ελένη Τσίμπρου
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: AD66 (Μάνος Γεωργίου και Κώστας Καλλέργης).
Φώτα: Χριστίνα Θανάσουλα
Video: Χάρης Κωσταράς

Χορευτές:
Περικλής Σκορδίλης, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Εύη Πάνου, Αρετή Πάλλη, Χριστίνα Μπίτου, Κωνσταντίνα Φύτρου, Ραφαέλα Πετραί, Κορίνα – Ιωάννα Παλάσκα και Ράνια Παπανικολάου.

Σχετικές ειδήσεις
Intimate από την Ομάδα Πλεύσις για 3 μόνο παραστάσεις στο BlackBox
20.09.2016 11:44
Η ομάδα Πλεύσις, συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία «Ιntimate» για τρεις παραστάσεις στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Blackbox.
Το Νηπιαγωγείο επιστρέφει στο Μπαγκλαντές
31.08.2016 10:18
Η ομάδα χορού Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργία επιστρέφει στο Μπαγκλαντές για να παρουσιάζει την sold out διαδραστική παράσταση «Νηπιαγωγείο», από 23 Σεπτεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Intimate, από την Ομάδα Πλεύσις στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
05.01.2016 11:15
Η ομάδα Πλεύσις, συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία «Ιntimate» στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα.
 La μπάντα de la nada από την ομάδα Κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Αλκμήνη
02.12.2015 12:33
Η ομάδα «Κι όμως κινείται» παρουσιάζει στο Θέατρο Αλκμήνη τη νέα της παράσταση La μπάντα de la nada, από τις 11 Δεκεμβρίου 2015 και μόνο για 7 παραστάσεις στις 22.45 το βράδυ.
Βοdy Moods: Which one is Yours?, από την ομάδα Borderline Danza στον Πολυχώρο ΑRTίκι
11.11.2015 14:42
Ο ΘEATΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης πολιτιστικών προγραμμάτων και της δημιουργίας διακρατικής πολιτιστικής επικοινωνίας, φιλοξενεί την παράσταση χορού “ΒΟDY MOODS: Which one is Yours?” από την ιταλική ομάδα χορού ΒΟRDERLINE DANZA, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στον Πολυχώρο ΑRTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”.