Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Αντιθέσεις στη Σφεντόνα

Αντιθέσεις στη Σφεντόνα
Μελωδικές Αντιθέσεις παρουσιάζουν ο Κώστας Χατζής μαζί με τον γιό του Αλέξανδρο και την Julie Masino στη μουσική σκηνή Σφεντόνα από τις 2 Ιανουαρίου.

Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο και διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει να παρουσιάζει ο Κώστας Χατζής, που επιφυλάσσει πολλές μουσικές εκπλήξεις για το κοινό.  Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τη Julie Masino με σκοπό να πετύχουν ένα πρόγραμμα-ψηφιδωτό.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτια των Nat King Cole και Gershwin, ως των Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, και από το Donna - Donna της Joan Baez, ως μπαλάντες διαμαρτυρίας διαφορετικών εθνικοτήτων, μα κοινής αισθητικής.

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Έλληνα Joe Cocker, κομμάτια από το Ερωτοβρόχι, την τελευταία δισκογραφική εργασία του Αλέξανδρου Χατζή και βέβαια, τραγούδια πολυπολιτισμικού χρώματος και αρώματος με την Julie Masino.

Σχετικές ειδήσεις
Σταύρος Λάντσιας, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος & Γιώργος Καλούδης στην Αγγλικανική Εκκλησία
20.01.2017 14:09
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με βάση τις μελωδικές του συνθέσεις. Μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε τους φυσικούς ήχους των μουσικών οργάνων σ΄ έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής.
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Καλοκαίρι 2016 με μουσική στον Κήπο του Μεγάρου
01.06.2016 12:39
Το Μέγαρο ανανεώνει και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό στον πιο μουσικό Κήπο της Αθήνας, με μια σειρά πολυαναμενόμενων συναυλιών από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ορχήστρες και χορωδίες που θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης αλλά και στις φθινοπωρινές μας νύχτες, αφού το πρόγραμμα συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, με εκπλήξεις και συναυλίες κλασικής μουσικής.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμερικανική βεντάλια: συναυλία από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
28.03.2016 10:33
Έντονοι χορευτικοί ρυθμοί, τζαζ αρμονίες και γνωστές, αισθαντικές μελωδίες συνθετών του 20ου αιώνα από την αμερικανική ήπειρο, κυριαρχούν στο πρόγραμμα της συναυλίας που θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 1η Απριλίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη και με σολίστ έναν λαμπρό εκπρόσωπο της νέας γενιάς πιανιστών, τον 27χρονο Αλέξανδρο Σαρακενίδη.