Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Θέατρο Τζένη Καρέζη: Κάτι νέο συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας!

Θέατρο Τζένη Καρέζη: Κάτι νέο συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας!

Από τις 25 Σεπτεμβρίου 2015 το θέατρο Τζένη Καρέζη αλλάζει, ζωντανεύει, εμπνέει.

Η καρδιά του Θέατρου χτυπά στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, με σπουδαίους  συγγραφείς. Τον Νίκο Καζαντζάκη, τον Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, τον Αριστοφάνη, τον Ευριπίδη, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, τον Βίλχελμ Ράιχ και άλλους.

Με σημαντικούς ηθοποιούς. Τον Νικήτα Τσακίρογλου και την Κατερίνα Διδασκάλου. Την Άννα Βαγενά, την Τζένη Δριβάλα, την Εύα Κεχαγιά, την Γιασεμί Κηλαηδόνη, την Υρώ Μανέ, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, την Μάνια Παπαδημητρίου , την Καίτη Παπανίκα και άλλους.

Με εξαιρετικούς καλλιτέχνες . Τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα σε ρόλο έκπληξη, τους σκηνοθέτες, Πάνο Αγγελόπουλο, Δήμο Αβδελιώδη και άλλους.

Ο πολιτιστικός οργανισμός SOUND & PICTURE THEATRE PRODUCTIONS σύντομα θα ανακοινώσει το πρόγραμμα για την νέα θεατρική περίοδο στο ανανεωμένο ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια  νέα καρδιά πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας.

Σχετικές ειδήσεις
Μόνος με τον Άμλετ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
29.11.2016 13:49
Η αρτivities παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» για 16 παραστάσεις στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
20.09.2016 12:35
Η αρτivities και η Κιβωτός Θεαμάτων παρουσιάζουν από τις 7 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» τη σκοτεινή κωμωδία του Μολιέρου «Ταρτούφος ή Οι απατεώνες», σε διασκευή και σκηνοθεσία των Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.
12 ανδρικοί μονόλογοι στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
23.03.2016 17:02
Ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production κλείνει την επιτυχημένη φετινή θεατρική χρονιά με το φεστιβάλ ανδρικών μονολόγων "Οι άνδρες απαντούν στις γυναίκες με ψηλά το κεφάλι", από τις 15 έως τις 26 Απριλίου, στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
Ασκητική, του Ν. Καζαντζάκη: νέα παράταση στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
18.02.2016 12:42
Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση, Ασκητική, του Ν. Καζαντζάκη, συνεχίζει την πορεία της στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Συμβολαιογράφος, με την Υρώ Μανέ στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
29.01.2016 16:54
Η επιτυχημένη παράσταση του Συμβολαιογράφου, έργο του Νίκου Βασιλειάδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου με την Υρώ Μανέ, στην πιο συγκλονιστική στιγμή της καριέρας της, επιστρέφει στις 13 Φεβρουαρίου στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.