Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Μελίνα Ασλανίδου στο 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Η Μελίνα Ασλανίδου στο 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Η Μελίνα Ασλανίδου, που με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, θα βρίσκεται τη Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Δίου στα πλαίσια του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική.

 

Φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων τραγουδιών που θα απογειώνουν το κοινό σε κάθε της εμφάνιση.

 

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία , τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή , λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναίικα, η Μελίνα θα φιλοτεχνήσει σε κάθε της συναυλία ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, που θα είναι γιορτή χαράς σε μια απόλυτα αμφίδρομη σχέση με τους θεατές .

 

Στο μουσικό αυτό ταξίδι δύο νέα παιδιά μαζί της, που αναδείχτηκαν στο φετινό “The Voice”, ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.

 

Η Μελίνα ξεχώρισε τις φωνές και το ταλέντο τους και φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουν μαζί της στους 4 κύκλους της μουσικής.

 

Αγαπημένα και απρόβλεπτα τραγούδια, τολμηρές ενορχηστρώσεις, κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την ευαισθησία και το πάθος της Μελίνας και η συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ!

 

Μαζί της επί σκηνής:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης - κιθάρες, ενορχήστρωση

Ανδρέας Καραντίνης - μπουζούκι

Μιχάλης Παπαδάκης - πιάνο

Λεωνίδας Κυρίδης - μπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης – κρουστά

 

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή, Χρήστος Νταλίπης

Στα φώτα: Γιάννης Καραμπελιάς

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών
26.08.2016 15:40
Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.
Ακύρωση - Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου live στην Τεχνόπολη
16.08.2016 14:35
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. - Η συναυλία ακυρώνεται
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στο Αρχαίο Θέατρο Δίου
03.08.2016 13:42
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο
08.06.2016 12:04
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.
Ρεσιτάλ του βιολονίστα Jonian Ilias Kadesha στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.03.2016 12:24
Είναι ένας πολυβραβευμένος νεαρός βιολονίστας που έχει γοητεύσει κοινό και κριτικούς, με το έντονο καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο, τις πρωτότυπες, ευφυείς και καλαίσθητες ερμηνείες του αλλά και με τη σκηνική του παρουσία.