Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Boomstate on stage

Boomstate on stage
Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ Waiting Out Thetre, το κουϊντέτο των Boomstate ξεκίνησε μια σειρά συναυλιών, η οποία περιλαμβάνει όλα τα βορειοδυτικά παράλια της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με ενδιάμεσο σταθμό την χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτής της περιπλάνησης, παρουσιάζουν ολόκληρο το άλμπουμ χωρίς περικοπές, καθώς και μια επιλογή από το πλούσιο ρεπερτόριο που έχουν δημιουργήσει στην 12ετή τους καριέρα. Έκπληξη αποτελεί η προσθήκη στο πρόγραμμα νέων κομματιών τα οποία συνθέτονται κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Έργα για πλήκτρα, κρουστά, πνευστά και έγχορδα βασισμένα σε βορειο-ευρωπαϊκές μελωδίες, κεντρο-αμερικανικές ατμόσφαιρες, νέο-ζηλαδική ρυθμική και νοτιο-βαλκανικές τεχνικές αναπνοής κατακλύζουν τη σκηνή των Boomstate.

Οι Boomstate αποτελούνται από τους: Jim Lau - σύνθεση , φωνή , πλήκτρα, Theo Hit - κρουστά, τύμπανα, φωνές, H.P. Marksman - κιθάρα, ακορντεόν, φωνές, Χρήστος Παππάς - πλήκτρα,κλαρινέτο, φωνές, Δημήτρης Μπασλάμ - κοντραμπάσο, φωνή

Σχετικές ειδήσεις
Η Irene για ένα live στο Faust
23.11.2016 11:34
Η Irene, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις από το Faust, έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.
“Here”:  Το νέο άλμπουμ της Alicia Keys
02.11.2016 12:03
Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.
“Je Di Oui”: Το νέο άλμπουμ των  Pink Martini
01.11.2016 13:31
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Pink Martini, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε χαρούμενους ήχους με το νέο τους άλμπουμ “Je Di Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.