Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Boomstate on stage

Boomstate on stage
Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ Waiting Out Thetre, το κουϊντέτο των Boomstate ξεκίνησε μια σειρά συναυλιών, η οποία περιλαμβάνει όλα τα βορειοδυτικά παράλια της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με ενδιάμεσο σταθμό την χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτής της περιπλάνησης, παρουσιάζουν ολόκληρο το άλμπουμ χωρίς περικοπές, καθώς και μια επιλογή από το πλούσιο ρεπερτόριο που έχουν δημιουργήσει στην 12ετή τους καριέρα. Έκπληξη αποτελεί η προσθήκη στο πρόγραμμα νέων κομματιών τα οποία συνθέτονται κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Έργα για πλήκτρα, κρουστά, πνευστά και έγχορδα βασισμένα σε βορειο-ευρωπαϊκές μελωδίες, κεντρο-αμερικανικές ατμόσφαιρες, νέο-ζηλαδική ρυθμική και νοτιο-βαλκανικές τεχνικές αναπνοής κατακλύζουν τη σκηνή των Boomstate.

Οι Boomstate αποτελούνται από τους: Jim Lau - σύνθεση , φωνή , πλήκτρα, Theo Hit - κρουστά, τύμπανα, φωνές, H.P. Marksman - κιθάρα, ακορντεόν, φωνές, Χρήστος Παππάς - πλήκτρα,κλαρινέτο, φωνές, Δημήτρης Μπασλάμ - κοντραμπάσο, φωνή

Σχετικές ειδήσεις
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Οι Group PάrΩdy live στο Ρυθμός Stage
26.04.2016 15:23
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Οι Playground Theory με νέο υλικό live στο Ίλιον plus
15.01.2016 11:33
Τη Δευτέρα 18/1/2016 κυκλοφορεί το digital single “Rain” των Playground Theory. Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Connect The Dots” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/1 από την Puzzlemusik. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.