Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

4G++ με ταχύτητες έως 375Μbps από τη Vodafone

4G++ με ταχύτητες έως 375Μbps από τη Vodafone

Σταθερά πρωτοπόρος στη διάθεση υπηρεσιών 4G και 4G+, η Vodafone καινοτομεί για μια ακόμα φορά και εξελίσσει το δίκτυό της σε 4G++. Με το νέο φάσμα που απόκτησε πρόσφατα στα 800MHz και 2600Hz, η Vodafone αναβαθμίζει τις ταχύτητες της από τα 300Mbps στα 375Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

 

Τον Ιούνιο, η Vodafone πέτυχε, σε εργαστηριακό επίπεδο, ταχύτητες 375Mbps και παράλληλα εξετάζει τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας σε πραγματικές συνθήκες. Σύντομα και μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τεχνικών δοκιμών, η εταιρία σχεδιάζει να διαθέσει εμπορικά στους πελάτες της, ταχύτητες 4G++ έως και 375Mbps, σε επιλεγμένα σημεία.

 

Με τις νέες 4G++ ταχύτητες, οι συνδρομητές της Vodafone θα έχουν ακόμη καλύτερη εμπειρία mobile internet, καθώς θα μπορούν να κατεβάζουν μία ταινία των 5GB σε λιγότερο από 3 λεπτά και περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB σε περίπου 30’’.

 

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας επενδύσει στη χώρα συνολικά περισσότερα από 3 δισ. ευρώ. Μέσα από διαρκείς επενδύσεις, η Vodafone έχει αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G, στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας, ενώ ταυτόχρονα έχει  βελτιώσει την ποιότητα του 4G σήματος σε εσωτερικούς χώρους και έχει αναπτύξει σημαντικά το 4G+ δίκτυο της.

 

Τέλος, η Vodafone με την πρόσφατη απόκτηση της hellas on line, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου, σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και internet.

Σχετικές ειδήσεις
Το LG G5, η ναυαρχίδα της LG, ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ
26.05.2016 14:04
Tο πολυαναμενόμενο Smartphone LG G5 και τα εντυπωσιακά του αξεσουάρ LG Friends είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, δοκιμάζοντας παράλληλα τις απίστευτες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE.
SafeBeep από τη Vodafone: Προστασία για όσους αγαπάμε
16.05.2016 10:42
H Vodafone σε συνεργασία με την Innovative Applications παρουσιάζουν το SafeBeep, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iOS Smartphones, η οποία λειτουργεί σαν ένα έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δίκτυο Στήριξης παιδιών της Vodafone
14.04.2016 14:28
H Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενισχύει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για παιδιά που έχουν ανάγκη και κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, να συμμετέχουν.
Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης για Παιδιά που έχουν Ανάγκη
07.04.2016 13:19
Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.