Δύο ξεχωριστές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στον μαγευτικό χώρο του SAF στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2015. Την πρώτη βραδιά, μια μεταμεσονύχτια ερμηνεία άρπας και τη δεύτερη, η παράσταση Η Ιστορία του Στρατιώτη των Stravinsky & Ramuz, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ανά την Ελλάδα.

Ρεσιτάλ Άρπας | Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2015 | Ώρα: 24:00

Μια μεταμεσονύκτια συναυλία, μια θεϊκή συνύπαρξη. Υπό το φως της πανσέληνου του Αυγούστου, στο μαγικό τοπίο της SAF, η κορυφαία σολίστ της άρπας και του KYKLOS ENSEMBLE, Μαρία Μπιλντέα, μας ταξιδεύει στην απεραντοσύνη της μουσικής της. Απλά και ανεπιτήδευτα, αφήνουμε τη φύση και τη μουσική να γίνουν ένα.

Η Ιστορία του Στρατιώτη | Σάββατο, 1 Αυγούστου, 2015 | Ώρα: 21:30

Το KYKLOS ENSEMBLE παρουσιάζει το μουσικοθεατρικό έργο–ορόσημο των αρχών του μεσοπολέμου Η ιστορία του στρατιώτη (1918), των Ιγκόρ Στραβίνσκι και Σαρλ Φερντινάντ Ραμύζ, σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Ω2. Μετά τις γεμάτες φαντασία ερμηνείες του, που αποθεώθηκαν από τους κριτικούς,  το σύνολο επανέρχεται δημιουργώντας μια μοναδική παραδοσιακή διαδρομή της Σαντορίνης ενώνοντας το έμψυχο δυναμικό του με τους παραδοσιακούς βιολιστές του νησιού.