Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Η μπίρα Fischer για 1η φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου

Η μπίρα Fischer για 1η φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου

Η Fischer συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου, που συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας στα κινηματογραφικά δρώμενα και καλεί τον κόσμο να περάσει μοναδικές, κινηματογραφικές στιγμές.

 

Η πιο πιστή μπίρα στα ραντεβού της με τον κινηματογράφο, «μεταφέρει» φέτος την αγάπη της για 7η τέχνη και στην Πάτμο. Η Fischer παρούσα στα πιο σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα, χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες, κάτω από τον έναστρο ουρανό του πιο ειδυλλιακού νησιού των Δωδεκανήσων.

 

Από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου, όλοι όσοι επισκεφθούν την Πάτμο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Φεστιβάλ αγαπημένες ταινίες, δημιουργών και καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο. Μεμονωμένοι ήρωες και ιδιαίτερα πορτρέτα κινηματογραφικών χαρακτήρων συνθέτουν την θεματολογία των ταινιών που θα προβληθούν. Συγκεκριμένα, στους χώρους προβολών θα φιλοξενηθούν 51 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ.

 

Ραντεβού λοιπόν, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου όπου Έλληνες και ξένοι , καλλιτέχνες και σινεφίλ , παρέα με μία Fischer θα απολαύσουν ατμοσφαιρικές βραδιές θερινού κινηματογράφου.

 

Fischer, It’s about Taste.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/fischerbeergreece και www.iffp.gr

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Fischer για 6η χρονιά στο 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου
15.04.2016 11:31
Η μπίρα Fischer, πιστή στο ραντεβού της με την έβδομη τέχνη, βράβευσε για 6η συνεχή χρονιά με το «Βραβείο Κοινού Fischer», την ταινία «Ο Βασιλιάς μου» («Mon Roi») της σκηνοθέτριας και ηθοποιού Μαϊουέν («Polisse»), στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.
Η Fischer απονέμει τα Βραβεία Κοινού στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
22.03.2016 16:55
Φεστιβαλική διάθεση, συναρπαστικές εικόνες του 21ου αιώνα και το πιο σινεφίλ κοινό πλαισίωσαν το φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μαζί με τη Fischer, την μπίρα που για 4η συνεχή χρονιά απένειμε τα Βραβεία Κοινού.
Η Fischer και φέτος στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα
09.03.2016 13:31
Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει. Πιστή στο ραντεβού της, η αγαπημένη μπίρα Fischer ξεκινάει το «κινηματογραφικό της ταξίδι» στην συμπρωτεύουσα και απονέμει για 4η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer!
Η Fischer, απένειμε για 9η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!
18.11.2015 14:34
«Το ξύπνημα της άνοιξης», «Chevalier», «Η γη και η σκιά», “Ατίθασες” & «Εγώ, ο Έρλ το κορίτσι πεθαίνει», οι ταινίες που διακρίθηκαν με τα Βραβεία Κοινού Fischer στο φετινό Φεστιβάλ.
Η μπίρα Fischer «πρωταγωνιστεί» για 9η χρονιά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
09.11.2015 15:07
Το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ξεκινά και η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή της 7η τέχνης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη συμπρωτεύουσα.