Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 οι 3Fold Pain συναντούν στην σκηνή του six d.o.g.s τους Disconnected και τους 7odds σε ένα triple bill που έρχεται να διακόψει για τα καλά την καλοκαιρινή αστική ραστώνη.

Οι 3Fold Pain δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010. Από τότε έχουν εμφανιστεί σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μετράνε δύο περιοδείες στην Ελλάδα και μία στην Ιταλία, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Ava Inferi του Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir, etc.) αλλά και οι Nouvelle Vague και Thievery Corporation στο River Party του 2012 στην Καστοριά. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο “Don’t Trust Them”, το οποίο έλαβε εξαιρετική αποδοχή από το κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο promo album τους σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων καθώς και το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι “Don’t Trust Them”. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε από την “Lighten the Underground Records” ένα 7″ βινύλιο που περιείχε 2 κομμάτια από το ΕΡ τους. Το 2013 οι 3Fold Pain υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την αμερικανική εταιρεία “Turkey Vulture Records” για την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω της Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA).

Οι Disconnected είναι μια πενταμελής αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010, από τα αδέρφια Στέφανο (φωνή) και Χάρη Κατή (πλήκτρα, κιθάρα, φωνή). Αργότερα προστέθηκαν στην σύνθεση ο Θοδωρής Κωστούλας (κιθάρα), ο Γιώργος Γαζής (μπάσο) και ο Μάκης Κολαΐτης (drums). Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα διαφορετικών και ετερόκλητων επιρροών, επηρεασμένος από την αμερικανική και βρετανική alternative rock και post rock σκηνή.

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις ενώ έχουν συμμετάσχει και τα στα Steve Festival και Art Apart Festival. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Οι 7-Odds είναι μία garage/punk μπάντα από την Αθήνα. Μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, ξεπηδούν κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία και άλλα cult σκηνικά του μυαλού τους. Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το “People Wanna See” E.P. τους με 3 κομμάτια σε βινύλιο από την Frontyard.

Οι 7-Odds είναι οι:

Γιώργος Πολίτης– Φωνή, Theremin

Νίκος Παππάς – Μπάσο / Δεύτερα Φωνητικά

Παναγιώτης Κουκούτας – Κιθάρα / Δεύτερα Φωνητικά

Αλέξανδρος Μισιρλιάδης – Πλήκτρα / Δεύτερα Φωνητικά

Μάριος Αλεξόπουλος – Τύμπανα