Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Shpongle & guests @ Βοτανικός Live Stage

Shpongle & guests @ Βοτανικός Live Stage

Ο ιδρυτής και ηγέτης των SHPONGLE, Simon Posford, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα μοναδικό dj set το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στο Βοτανικό.

 

Ο Simon Posford από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό μουσικό είδος που ακούει στο όνομα SHPONGLE. O ήχος τους είναι ένα μείγμα από επιρροές της ανατολικής μουσικής κουλτούρας και της σύγχρονης ψυχεδελικής μουσικής ή όπως λέει και ο ίδιος ο Simon Posford «σαν κάτι που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ». Κλασικές κιθάρες, μεταλλικό φλάουτο, μαροκινά τύμπανα, τσέλο καθώς και τα ιδιαίτερα φωνητικά δημιουργούν ένα μουσικό μείγμα που τους έχει αποδώσει τον τίτλο των «Pink Floyd του ηλεκτρονικού είδους».

 

Tον τελευταίο καιρό τον συναντάμε με το προσωπικό του project με sold out εμφανίσεις ανά την υφήλιο, παρουσιάζοντας τη μουσική δημιουργική πορεία των SHPONGLE. Η εμπειρία που ακούει στο όνομα SHPONGLE έχει γίνει αισθητή ακόμα και στους πιο δύσκολους ακροατές, δίνοντας μια τελείως διαφορετική τροπή σε όσα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η ηλεκτρονική σκηνή . Ένας πολυδιάστατος ήχος που καθήλωσε ακροατές ανά τον κόσμο, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Βαβέλ: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος στο Βοτανικός Live Stage
15.02.2016 12:48
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν από το Σάββατο 5 Μαρτίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τη νέα τους παράσταση με τίτλο "ΒΑΒΕΛ".
Ωδή στην Ήπειρο: Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης στο Βοτανικός Live Stage
29.12.2015 11:38
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.
Lucky Thirteen: Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ στο Βοτανικός Live Stage
23.12.2015 11:55
Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αδειάζουν από τα συρτάρια τους μουσικές 13 χρόνων σε μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE.
Μια ξεχωριστή Συναυλία Αγάπης στο Βοτανικός Live Stage
18.12.2015 14:54
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο Βοτανικός Live Stage για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης, Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης με μόνο αντίτιμο την προσφορά σας σε τρόφιμα, που θα δοθούν από τον Μελωδία 99,2 στo «Όλοι Μαζί Μπορούμε».