Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Shpongle & guests @ Βοτανικός Live Stage

Shpongle & guests @ Βοτανικός Live Stage

Ο ιδρυτής και ηγέτης των SHPONGLE, Simon Posford, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα μοναδικό dj set το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στο Βοτανικό.

 

Ο Simon Posford από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό μουσικό είδος που ακούει στο όνομα SHPONGLE. O ήχος τους είναι ένα μείγμα από επιρροές της ανατολικής μουσικής κουλτούρας και της σύγχρονης ψυχεδελικής μουσικής ή όπως λέει και ο ίδιος ο Simon Posford «σαν κάτι που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ». Κλασικές κιθάρες, μεταλλικό φλάουτο, μαροκινά τύμπανα, τσέλο καθώς και τα ιδιαίτερα φωνητικά δημιουργούν ένα μουσικό μείγμα που τους έχει αποδώσει τον τίτλο των «Pink Floyd του ηλεκτρονικού είδους».

 

Tον τελευταίο καιρό τον συναντάμε με το προσωπικό του project με sold out εμφανίσεις ανά την υφήλιο, παρουσιάζοντας τη μουσική δημιουργική πορεία των SHPONGLE. Η εμπειρία που ακούει στο όνομα SHPONGLE έχει γίνει αισθητή ακόμα και στους πιο δύσκολους ακροατές, δίνοντας μια τελείως διαφορετική τροπή σε όσα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η ηλεκτρονική σκηνή . Ένας πολυδιάστατος ήχος που καθήλωσε ακροατές ανά τον κόσμο, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.