Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινούμενων Σχεδίων σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, και την υποστήριξη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνουν στους Δελφούς την 9η ANIMART – Βιωματικό Σχολείο Τεχνών, από 12 έως 22 Ιουλίου 2015.

Στο περιβάλλον του υπέροχου Δελφικού Τοπίου, στην καρδιά του σπουδαίου αρχαιολογικού χώρου, με τις μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, οι μετέχοντες θα επιχειρήσουν να εκφραστούν μέσα από τις εκφάνσεις της σύγχρονης Τέχνης.

Το φετινό πρόγραμμα φέρει τον γενικό τίτλο «Φάος» και περιλαμβάνει εργαστήρια, μαθήματα, ομιλίες, προβολές, εκθέσεις και υπαίθριες καλλιτεχνικές δράσεις.

Η ANIMART απευθύνεται -όπως πάντα- σε σπουδαστές, φοιτητές, νέους δημιουργούς, εκπαιδευτικούς, φιλότεχνους και σε ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιθυμούν να ασκήσουν τις δεξιότητές τους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να μοιραστούν τα ταλέντα τους, να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να βιώσουν τη διαδικασία της δημιουργίας, με έναν απλό και φιλικό τρόπο.

Κατάρτιση – Επιμόρφωση

Εργαστήριο Ντοκιμαντέρ: Βασίλης Λουλές (Α’ βραβείο μυθοπλασίας Φεστιβάλ Δράμας – Κρατικά βραβεία Ποιότητας “ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ”)

Εργαστήριο Σεναρίου: Αλέξανδρος Κακαβάς (Βραβείο σεναρίου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης – Κρατικά βραβεία Ποιότητας “ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ”)

Εργαστήριο Εικαστικών: Χάρης Κοντοσφύρης

Εργαστήριο Animation: Δημήτρη Σαββαΐδης

Εργαστήριο Θεάτρου: Σίσσυ Παπαθανασίου

Εργαστήριο Μουσικής: Αναστασία Γεωργάκη

Διαμονή-Διατροφή

01. Ξενοδοχείο-Εστιατόριο Ηνίοχος (150 ευρώ)

www.delphi-hotel-iniohos.gr

Στην τιμή περιλαμβάνονται 9 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο, με 10 προγεύματα και 9 δείπνα.

02. Καλλιτεχνικός Σταθμός Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας* (45 ευρώ)

www.asfa.gr/greek/erasmus

Στην τιμή περιλαμβάνονται 9 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με ατομικά μπάνια και με κοινή λειτουργική κουζίνα, όπου κανείς μπορεί να ετοιμάσει το πρόγευμα και το δείπνο του**

* Στον Καλλιτεχνικό Σταθμό, χωρητικότητας 20 ατόμων, προηγούνται οι φοιτητές και οι απόφοιτοι της ΑΣΚΤ.

** Παρέχεται η δυνατότητα σίτισης στο ξενοδοχείο Ηνίοχος, έναντι σχετικού ειδικού αντιτίμου