Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι SixForNine live στο six d.o.g.s

 Οι SixForNine live στο six d.o.g.s

Έχοντας ήδη καταγράψει στο ιστορικό τους, εντυπωσιακότατες ζωντανές εμφανίσεις στο πλευρό των Monster Magnet, Spiritual Beggars, Fates Warning και Nightstalker, την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 οι SixForNine θα ανέβουν στην σκηνή του six d.o.g.s, για να δώσουν μια άλλη (ακουστική φυσικά) διάσταση στο υλικό τους και να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο την δεύτερη σεζόν του “The Unplugged Experience”.

 

Οι SixForNine είναι μία από αυτές τις μπάντες που δεν δυσκολεύονται να βρεθούν στο προσκήνιο. Πολλοί ίσως το αποδώσουν το αυτό στην συμμετοχή του Fotis Benardo (ex-Septicflesh, ex-Nightrage) στο σχήμα (αυτή την φορά σε ρόλο vocalist), όμως αυτή θα ήταν η μισή αλήθεια. Η πλήρης αλήθεια είναι πως οι SixForNine είναι ένα από αυτά τα σχήματα που δεν φοβούνται και δεν διστάζουν να επενδύσουν σε αυτό που πιστεύουν και αγαπούν.

 

Η απαρχή του ομώνυμου ντεμπούτο album τους ήταν τα studio jams, γεγονός που τους καθιστά μια μπάντα ικανή για (και επιρρεπή στον) πειραματισμό. Όταν ο δίσκος κυκλοφόρησε, ο εγχώριος τύπος εντυπωσιάστηκε τόσο με το πως κατάφερναν να συνδυάσουν την prog νοοτροπία με την pop metal απλότητα, όσο και με το heavy groove αλλά και το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα (δουλειά του Αυστραλού παραγωγού Forrester Savell).

 

The experiment succeeded, come live the experience.

Σχετικές ειδήσεις
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators live στο café του Νομισματικού Μουσείου
30.09.2016 10:47
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, οι SV παρουσιάζουν την πλέον ακουστική εκδοχή της μουσικής τους ή κατά την προσφιλή ονομασία των 90's “unplugged”.
Η Patti Smith για μία επιπλέον
06.06.2016 16:48
Ένα μοναδικό βράδυ επιφυλάσσει η Patti Smith στους Έλληνες θαυμαστές της την Κυριακή 26 Ιουνίου, μια μέρα μετά το Σάββατο 25 Ιουνίου, όταν και θα ερμηνεύσει με το συγκρότημα της επί σκηνής ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, Horses, μαζί με ένα best of setlist με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια! Μετά από την πρωτοφανή ανταπόκριση που γνώρισε από το κοινό η πρώτη ημερομηνία (Σάββατο 25 Ιουνίου) που είχε ανακοινωθεί προστίθεται ακόμη ένα μαγευτικό show που θα θυμόμαστε για καιρό!
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη. 
One hour before the trip live στο Σταυρό του Νότου Plus
11.04.2016 11:18
Οι One hour before the trip θα ανέβουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για ένα live την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.
Οι Last Drive unplugged στο Τριανόν
28.12.2015 16:11
Οι Last Drive σε ένα special unplugged live set, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, στο Τριανόν.