H νεοσύστατη δισκογραφική εταιρία Nutty Wombat Records  μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με την κυκλοφορία του  Quartz’ LP σε 12” format του αθηναϊκού ντουέτου Ice_Eyes, παρουσιάζει τη δεύτερη κυκλοφορία της, το Improbable EP σε 12” format του Big Fat Lips.

Στις 20 Ιουνίου 2015 στο Ρομάντσο τα δύο σχήματα θα παρουσιάσουν live κομμάτια από τις συγκεκριμένες κυκλοφορίες. Θα ακολουθήσουν εκρηκτικά DJ sets της σύγχρονης dancefloor κουλτούρας από τους: Astytekk & Γ (Lower Parts), Bonebrokk (Trial & Error) και Sound Injections.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

00.30-01.00   Big Fat Lips 

01.00-01.30   Ice_Eyes       

11.30-00.30   Sound Injections

01.30-03.30   Bonebrokk           

03.30-05.30   Astytekk & Γ  

Big Fat Lips

Ο Big Fat Lips είναι ο Νίκος Μαρδάκης. Έχει υπάρξει μέλος των: mono.Tone, fortrans, sick boys connection, La Situation Conga και συμμετείχε στο συγκρότημα της Etten. Ως Big Fat Lips πραγματοποίησε την πρώτη του κυκλοφορία το 2008 με τίτλο Lemon Kiss στο net label memoryformat. To 2014 κυκλοφόρησε η δεύτερή του προσπάθεια σεcd-r με τίτλο Looting από την phase records. To 2011 έγραψε μουσική για το θεατρικό έργο Pillowman του Martin McDonagh, το οποίο ανέβηκε σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου από το Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Ice_Eyes

Το αθηναϊκό ντουέτο Ice_Eyes αποτελείται από τους Spiros A. και Anastasios T. To 2013 κυκλοφορεί η πρώτη τους δουλειά σε ψηφιακή μορφή, το Under the hood, στην Sonic Playground .Έπειτα από ένα χρόνο γεμάτο από live εμφανίσεις, σημαντικότερη αυτή με τους Public Service Broadcasting, κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους album σε βινύλιο 180gr. Quartz στην Nutty Wombat Records. Επόμενη δισκογραφική τους απόπειρα θα είναι η συνεργασία τους με τον Bonebrokk σε ένα ep το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος.

Astytekk & Γ 

Το back2back Dj set των συντελεστών της δισκογραφικής εταιρείας Lower Parts,  Astytekk & Γ (urbanoise / Hydroessa) θα κινηθεί στους ήχους που αντιπροσωπεύουν τον καθένα τους , από την techno και την acid μέχρι το electro και τη disco.

H αθηναϊκή δισκογραφική Lower Parts διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής της μετρώντας επτά κυκλοφορίες, σε φόρμα βινυλίου 12″, επικεντρωμένη αρχικά στους Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, από την ευρύτερη electronica μέχρι την acid/house, techno και electro (Tendts, Faint Object , KSTS , DimDj , Anopolis , Kon001) Οι κυκλοφορίες της διανέμονται σε όλο το κόσμο και στα σημαντικότερα δισκοπωλεία της Ευρώπης.

Bonebrokk

Bonebrokk ονομάζεται το σόλο project του Μάριου Νάρη, παραγωγού και DJ με έδρα την Αθήνα.

Στις παραγωγές του δημιουργεί μηχανικούς ήχους σε δύο ταυτόχρονες διαστάσεις, σωματική και εγκεφαλική, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του

να αποτελεί το single Inx/Spastikk στην πλατφόρμα |TRIAL&ERROR|, για την οποία και είναι υπεύθυνος.

Τα set του είναι ένα υβρίδιο techno, house και bass μουσικής, βασισμένο σε percussive στοιχεία, έντονα sub-basses  και ιδιαίτερους ρυθμούς.

Sound Injections

Το μουσικό blog Sound Injections συμμετέχει ενεργά στην ανεύρεση και προώθηση νέων Ελλήνων και ξένων μουσικών παραγωγών και συγκροτημάτων από το 2009. Από το 2012 ως το 2014 συνεργαζόταν με το Αγγλικό μουσικό site Crack In The Road ενώ κατά καιρούς διατηρούσε στήλες στο iefimerida, OUGH και GREKA. Έχει ανοίξει τις συναυλίες των High Wolf και Keep Shelly In Athens και έχει κυκλοφορήσει δύο συλλογές SI: Compiled By Sound Injections Volume 1&2 ενώ η τρίτη κατά σειρά συλλογή θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου του 2015.