Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Προετοιμασία για Εισαγωγικές Εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού από τη Σχολή Θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη

Προετοιμασία για Εισαγωγικές Εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού από τη Σχολή Θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη

Στη Σχολή Θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη, η οποία έχει διαγράψει ήδη αξιοσημείωτη και πολυετή πορεία στη θεατρική εκπαίδευση, θα λειτουργήσει και φέτος Τμήμα Προετοιμασίας για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις της σχολής και του Υπουργείου Πολιτισμού, από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015.

 

Το Τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία οργανωμένη προετοιμασία, ενώ ο στόχος είναι η ένταξη των νέων ανθρώπων στην θεατρική εκπαίδευση και η επιτυχημένη παρουσία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής και του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, τραγουδιού και ποίησης, καθώς και δύο δωρεάν σεμιναριακά μαθήματα με την διευθύντρια της σχολής, Δήμητρα Χατούπη. Τα μαθήματα αναλαμβάνουν οι: Παντελής Καψάλης, σκηνοθέτης, σε μία πρώτη συνεργασία της θεατρικής ομάδας «ΑΝΤΩΣΗ» και της Σχολής Θεάτρου «δήλος» και Χρίστος Θεοδώρου, μουσικός, καθηγητής της σχολής, οι οποίοι έχουν μια ξεχωριστή πορεία στη θεατρική εκπαίδευση, έμπειροι δάσκαλοι θεάτρου που δείχνουν δρόμους προσέγγισης της θεατρικής τέχνης με ένα σύγχρονο τρόπο.

 

Το τμήμα προετοιμασίας της Σχολής Θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη, περιλαμβάνει συνολικά:

•140 ώρες Διδασκαλίας, που θα χωριστούν σε μαθήματα:

Υποκριτικής, Αυτοσχεδιασμού, Ποίησης, Μουσικής και Ιστορίας Θεάτρου.

•Επιπλέον προαιρετικά μαθήματα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, για όσο διαρκούν οι εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Τα μαθήματα διαρκούν έως την έναρξη των εξετάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σχετικές ειδήσεις
Ανώτερη Δραματική Σχολή Πράξη Επτά: Εισαγωγικές εξετάσεις 2016 – 2017
09.09.2016 10:45
Οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Πράξη Επτά ξεκίνησαν.
Ξεκινούν οι αιτήσεις εισαγωγικών εξετάσεων στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης
29.08.2016 11:51
Από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, για το έτος 2016-2017. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα, του Πιραντέλλο από τους τελειόφοιτους της σχολής «δήλος»
08.07.2016 11:56
Με τα «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα», του Λουίτζι Πιραντέλλο, συνεχίζουν οι τελειόφοιτοι της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος, από Τρίτη 12 έως Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016.
Τελευταία Στοιχήματα!: από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος»
04.07.2016 16:32
Με το έργο «Τελευταία Στοιχήματα!» ξεκινά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος».
1ο Θεατρικό Αντί-σκηνο από τη Σχολή Θεάτρου «δήλος» στη Θάσο
04.07.2016 14:15
Ο Δήμος Θάσου και η Σχολή Θεάτρου «δήλος», διοργανώνουν το «1ο Θεατρικό Αντί-σκηνο», στις 8 έως 12 Ιουλίου 2016, στο Δημοτικό Camping του νησιού, που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες, στη Χρυσή Αμμουδιά.