Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Ο MCD για ένα live Crossroad στο Tin Pan Alley

Ο MCD για ένα live Crossroad στο Tin Pan Alley

Ο MCD, κατά κόσμο Δημήτρης Κρητικός, θα βρεθεί για ένα Crossroad στη σκηνή του Tin Pan Alley, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

Ο MCD, είναι ο DJ - Μουσικός Παραγωγός που άλλαξε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της μουσικής στην Ελλάδα. Το 1992 στα 19 του χρόνια δημιούργησε με τον Μιχάλη Μυτακίδη τους ACTIVE MEMBER.

Προσωπικές του δουλειές και παραγωγές ακούγονται σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο του εξωτερικού. Τα κομμάτια του περιλαμβάνονται σε πολυάριθμες συλλογές παγκοσμίως. 

Τα live του MCD είναι μια μοναδική εμπειρία καθώς οι τελευταίες οπτικοακουστικές τεχνολογίες συνδυάζονται με τα πασίγνωστα κομμάτια του, σε ένα «διάλογο», με μοναδικούς guests από όλη την πορεία και τις συνεργασίες του.

Στις 13/6 θα βρεθεί σε ένα Crossroad, με συνεργάτες του από όλο το καλλιτεχνικό φάσμα σε ένα μουσικό , στιλιστικό και εικαστικό party:

Sandra Amarie (International Singer from Morocco)
, Lia Hide (EMI), 
Irene Ketikidi (Best European Guitarist 2015), 
Nick Zois (Athens Deejay 95.2), 
Themis (Cross media artist)
, George Rados (Fool in the box), 
Andre Nikakis

Το event θα υποστηρίξει η Ράνια Κωστάκη (www.raniakostaki.gr) με την νέα της collection και ο Dimitris the Athens (http://dimitristheathens.blogspot.gr/) με φωτογραφίες του από τις περιπέτειές του ανά τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Depy & The Melody Project live στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
09.06.2016 14:24
Η Ντέπη Σακελλαρίου perfomer της jazz μουσικής σκηνής μαζί με το συγκρότημα της, ανοίγει τη μικρή σκηνή live stage @ the bar του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 21.00.
Petros Klampanis Group live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
22.04.2016 15:12
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Μουσικοί συσχετισμοί: Ρεσιτάλ του Άρη Γραικούση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.03.2016 17:01
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης στις 14 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - Mεγάλη Bιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και ώρα 20:30, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, με διαχρονικά "κλασσικά" κομμάτια και επιλεγμένα τραγούδια, με τίτλο «Μουσικοί Συσχετισμοί».
The Cave Children live @ An Club
16.02.2016 15:04
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, το συγκρότημα THE CAVE CHILDREN θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μεγάλο live επιστρέφοντας στο An Club, ως headliner αυτή τη φορά, με νέα κομμάτια από την επερχόμενη τους δουλειά.