Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι Egg trio με τη Nana Trevor live στο Άλικο

Οι Egg trio με τη Nana Trevor live στο Άλικο

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στο Άλικο, οι EGG Trio συμπράττουν με τη vocalist Nana Trevor παρουσιάζοντας jazz standards, funk, blues και bossa κομμάτια, πλαισιωμένα από την κοινή αγάπη τους για τη jazz παράδοση και αισθητική.

 

Οι EGG trio είναι ένα δυναμικά ανερχόμενο bebop σχήμα της αθηναϊκής jazz σκηνής που απαρτίζεται από μουσικούς με πολυετή σπουδή στη jazz και αφοσίωση στις παραδοσιακές φόρμες του είδους.

 

Οι EGG trio είναι:

Elias Tsaggaris: guitar

George Mouroutsos: upright bass

George Biniaris: drums

 

Η Nana Trevor, μια jazz vocalist με επιρροές και ακούσματα από παραδοσιακές jazz φωνές όπως οι Billie Holiday, Carmen McRae, Ella Fitzgerald, Chet Baker αλλά και σύγχρονους vocalists με jazz αισθητική όπως οι Melody Gardot, Patricia Barber, Tom Waits κ.ά., δραστηριοποιείται στη  jazz τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας παίξει με αξιόλογους μουσικούς όπως George Micros, Pantelis Benetatos, Thodoris Kotsifas, George Roulos, George Tsiropoulos, George Vouros, Serafeim Bellos, Anastasios Gouliaris.

Σχετικές ειδήσεις
Nana Trevor Quartet με Special guest τον Δημήτρη Καλαντζή live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
02.09.2016 15:18
Η Nana Trevor και η μπάντα της συναντά τον διακεκριμένο πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή σε μια συναυλία με ρυθμούς και μελωδίες jazz, blues και latin.
Tcha Limberger and Friends live στο Άλικο
06.05.2016 12:31
Ο Tcha Limberger, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της jazz manuche και της βαλκανικής τσιγγάνικης μουσικής παγκοσμίως, εμφανίζεται τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στο Άλικο.
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Το Paul Goodman trio live στο Άλικο
04.02.2016 13:20
Το Άλικο υποδέχεται ζωντανά το Paul Goodman trio την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016.
Haig Yazdjian, Kryfto Trio & Βαγγέλης Καρίπης live στο Άλικο
12.11.2015 15:25
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στον φιλόξενο χώρο Άλικο, ο Haig Yazdjian προσκαλεί τον Βαγγέλη Καρίπη και τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης , Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.