Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι Αρμός με τη Μελίνα Κανά ζωντανά στη Ρότα

Οι Αρμός με τη Μελίνα Κανά ζωντανά στη Ρότα

Οι Αρμός, το συγκρότημα από την Κρήτη, έχοντας στις αποσκευές τους τρεις δισκογραφικές δουλειές και σπουδαίες συνεργασίες , προσκαλούν την Μελίνα Κανά στη Ρότα στις 5 & 6 Ιουνίου 2015, με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους στον τελευταίο δίσκο (Μια σταγόνα φως). Μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια από την δισκογραφία τους, γνωστές επιτυχίες της σπουδαίας ερμηνεύτριας αλλά και πρωτότυπες ακουστικές διασκευές τραγουδιών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που όλοι αγαπάμε.

 

Μαζί τους ο μόνιμος πλέον συνεργάτης τους Νίκος Βογιατζάκης στις κιθάρες και ο εξαιρετικός βιολιστής Χρήστος Ζιούτης.

 

Η Ρότα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος στο κέντρο της Αθήνας με παρεΐστικη διάθεση που προάγει την επικοινωνία μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη... με ατμόσφαιρα παλιάς μπουάτ , ενθουσιάζοντας τους θαμώνες του αλλά και τους μουσικούς με το κλίμα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Η Μελίνα Κανά και Ο Γοής του Θησείου live στην Τεχνόπολη
08.08.2016 15:59
Η Μελίνα Κανά κι ο Γόης του Θησείου έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια μοναδική συναυλία, κορύφωση στα καλοκαιρινά μουσικά μας ταξίδια!
Η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός ζωντανά στον Ιανό
25.05.2016 13:14
Επειδή οι καλές παρέες κρατάνε στο χρόνο, η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός, έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 120 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώνουν τις μουσικές τους για τρίτη χρονιά και συναντιούνται στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 3 Ιουνίου 2016 σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Η Μελίνα Κανά & ο Γόης του Θησείου στο Ρυθμός Stage
14.01.2016 15:12
Τη Μελίνα Κανά με τον «Γόη του Θησείου» - μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα, που προϊόν αυτής της μουσικής συνεύρεσης είναι και το τελευταίο ομώνυμο άλμπουμ της Μελίνας “O Γόης του Θησείου” – θα τους απολαύσουμε να αποδίδουν ανανεωμένοι και πληρέστεροι τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές για δύο Παρασκευές, 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου στο "Ρυθμός Stage"!