Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι Πaratonia live στο Kookoo

Οι Πaratonia live στο Kookoo

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, το Kooko Live Music Bar υποδέχεται ζωντανά τους πaratonia. Opening act: Bad Sector.

 

«Όταν μία ανθρώπινη ενασχόληση δεν αποτελεί «δουλειά», υπό την έννοια ότι δεν είναι αυτή που προσφέρει τα προς το ζην, συνήθως αντιμετωπίζεται με περισσότερο ενθουσιασμό και σεβασμό. Το γεγονός, λοιπόν, πως είμαστε «ερασιτέχνες» μουσικοί, το ερμηνεύουμε μόνο θετικά.

 

Έξι διαφορετικές προσωπικότητες, με ποικίλες κουλτούρες και μουσικές επιρροές , σχηματίζουμε μία ομάδα και αναμειγνύουμε μουσικά είδη βάζοντας την προσωπική μας υπογραφή, με κοινό στόχο να διασκεδάσουμε εμάς τους ίδιους και ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που μας τιμούν με την παρουσία τους στις ζωντανές εμφανίσεις μας.

 

Ελπίζοντας, λοιπόν, πως κάθε άλλο παρά «παρατονίζουμε», σας περιμένουμε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στο Kooko Live Music Bar, να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό και την αγάπη μας για τη μουσική και να χορέψουμε σε ρυθμούς που πηγάζουν από τη ροκ, ποπ και ντίσκο μουσική σκηνή .

 

Αξίζει να επισημάνουμε, πως με αφορμή αυτό το live, πήραμε την πρωτοβουλία να ενισχύσουμε οικονομικά την εθελοντική – μη κερδοσκοπική οργάνωση «Δρόμοι ζωής». Βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το Kooko Live Music Bar για τη συνεργασία και φυσικά όλους εσάς που θα παρευρεθείτε σε αυτή τη βραδιά.»

 

Τα μέλη των πaratonia

Πάντης Λευτέρης (φωνητικά, κιθάρες, φυσαρμόνικα)

Ρενιέρη Άννα (φωνητικά)

Ριζόπουλος Αντώνης (κιθάρες)

Σαπλαούρας Γιώργος (μπάσο)

Τσιλογιάννης Γιώργος (τύμπανα)

Χαλάς Αντώνης (κιθάρες)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.